İyi akşamlar arkadaşlar. 1.81 Boyunda 61 Kiloyum.
Boyuma göre kilom az. Gerçekten dinlemediğim video kalmadı uygulamadıgım tavsiye kalmadı.
Arkadaş yiyorum yemiyorum bi türlü kilo alamıyorum. Kilo almak kolay diyorlarda aslında en zoru o. Ben hızlı sindiriyorum, o yüzden alamiyorum belkide.
Birde sizden dinliyelim tavsiyelerinizi. Belki biri tutar😄.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende sizin gibi uzun boylu ve çok zayıftım siz yine 61 kilosunuz ben 57 kiloydum. Denemediğim ilaç, besin takviyesi kalmadı. Sonra şunu yapmaya başladım:
- Sabah kahvaltıyı erken yapmak,
- Öğlen "acıkınca" yemek yemek
- Akşam "acıkınca" yemek yemek
- Uyumadan önce ufak tefek atıştırma yapmak.
Kısacası mutlaka acıkınca yemek yemeye bakın. Ben hatırlıyorum zayıfken canım hiçbirşey çekmezdi yemek seçerdim, 2 lokma alır kalkardım. Bunuda engelleyebilmek adına yemek yerken birşeyler izlemeye başladım böylelikle yediğimi unutup telefona dalıyordum ve 1 sene sonra şuan 73 kiloya çıktım.
Bunun dışında abur cubur yemek iştahı çoğunlukla kesiyor. Siz canınız o an ne çektiyse onu yemeye bakın.(Aburcubur hariç)(Örneğin ekler çekti hemen gidip unlumamüllerden ekler alıp yeyin) Böylelikle kolay kilo alabilirsiniz.