Araba fiyatları düşer mi?
59
●1.771
- 09-07-2020, 02:57:39wawyth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülelordyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleGayet iyi özetlemişler diye düşünüyorum.TheYoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle düşünün, sende bende 150k verip sıfır alacak güç olmayabilir; ama o kadar çok insan var ki sıfır hastası, kredi çekip alıyorlar. Dolayısıyla piyasada sıfır arabalar arttıkça fiyat düşecek.
İki farklı yönden düşünün; 50k ya aldığın arabayı 1 ay sonra 35k ya satmazsın, 65k ya satarsın; AMA senin o arabanı 70k ya sıfırını almak varken, neden 65k ya senin arabanı alsınlar?
Ben 1 aydır fiyatların düşmesini bekliyorum ve beklemeye devam edeceğim.
Mecbur düşmek zorunda, ben buna inanıyorum; ama düşmezse gg
- 09-07-2020, 03:21:52arkadaşlar bence düşmesi boş bir umut(!)
4 ay önce 65 e verecektim aracımı baktım keyfime göre araba alamıyorum, satmadım bugün galeri 70 veriyor internet'te dengi araçlara bakıyorum 90-100 hatta 110-120 yazanlar bile var.
Yani düşmesini geçin piyasa durulsa oda yeter her gün biraz daha uçuyor.
Önümüz bayram bayram tatilleri en çok araba ticaretinin olduğu dönemlerdir, göreceksiniz bayram üzeri yine artacak fiyatlar.