• 25-03-2010, 02:42:07
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar VPS ime bağlı domainleirmin hiç birine giremiyorum. 3 kez DNS değiştirdim. Alt komşum giriyor ben giremiyorum. Antalyadan bi kaç kişi giremiyorum. Edirnedeki adam giriyor başka ildeki giremiyorum. Böyle garip bi sorun kimisi giriyor kimi giremiyor. Bende internette gezerken aklıma bişey geldi. OpenDNS nin DNS lerini ayarladım bilgisayarıma ve sitelerim gayet hızlı ve sorunsuz bi şekilde açılmaya başladı. Antalyadaki müşterimede aynı ayarları yaptım rahatlıkla girmeye başladı. Şimdi DNS leri otomatiğe alıyorum ama fayda yok. Girilmiyor yine. Daha önce başına böyle bişey gelen varmı acaba ? Forumda biraz aradım ama bulamadım.

    Mesela sizde aşağıdaki domainlerden birini deniyebilirsiniz.

    www.mokarfm.tk
    www.orangefest.net
    www.tembelforum.com

    Not: http://ip/~kullaniciadi Bu şekilde tüm hesaplarıma ulaşabiliyorum.
  • 25-03-2010, 02:43:15
    #2
    Google Dnsde de açıyor
  • 25-03-2010, 02:46:41
    #3
    Bende de bi ara oluyordu. mesela ttnet kullanan girebiliyordu. smile adsl kullanan giremiyordu. internet hizmetini aldiginiz şirketle alakali olabilir.
  • 25-03-2010, 02:46:49
    #4
    EmreUnan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google Dnsde de açıyor
    evet şimdi denedim bendede açtı google dns ile yani niye böyle yaaa.. deli olucam.

    Normal DNS de açılıyormu diye bi bakabilirmisin rica etsem.
  • 25-03-2010, 02:49:05
    #5
    snakebad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evet şimdi denedim bendede açtı google dns ile yani niye böyle yaaa.. deli olucam.

    Normal DNS de açılıyormu diye bi bakabilirmisin rica etsem.
    hostcun ile görüş.
  • 25-03-2010, 02:50:55
    #6
    x2841x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hostcun ile görüş.
    Görüştüm onlarda şaşırdı. Onlardada sorun yok. Domainleri isimtescilden alıyorum hem isimtescilde hemde sunucuyu sağlıyan kişide NS ler oluşturuldu. 2 darklı domain üzerinden ns var ama bi fayda yok.
  • 25-03-2010, 02:52:04
    #7
    Bende de aynı sorun vardı OpenDNS ile açılmıyordu siteler. Sunucuyu başka bir lokasyona aldık düzeldi.
  • 25-03-2010, 03:17:21
    #8
    FatihGUNGOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende de aynı sorun vardı OpenDNS ile açılmıyordu siteler. Sunucuyu başka bir lokasyona aldık düzeldi.
    bende deniyecem bunu.
  • 25-03-2010, 09:13:38
    #9
    Genelde Tr konumlu vps ve sunucularda böyle durumlarda oluyor.