• 20-11-2009, 10:35:00
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İlk olarak; "yine mi aşk konusu, yeter be kardeşim!" tarzı tepki gösterecek arkadaşlar konuyu göz ardı edebilirler.

    Aileler tarafından bilinen, iki tarafın da ailelerle yüzyüze tanıştığı 1.5 senelik bir ilişkim yaklaşık 2 hafta önce bitti. İlişki bittiği gibi bir kız teklif etti ve daha ne olduğunu anlayamadan kabul ettim, hayır diyemedim. Fakat bu yeni ilişkimi de dün itibariyle sonlandırdım. (Her şey istediğim gibi güzel giderken bir anda ilişkiden soğudum.)

    1.5 senelik ilişkim boyunca karşımdaki insana her şeyimi verdim; aklınıza gelebilecek her şeyi.. (Staj yaptığım THY'de Yazılım Geliştirme Departmanı iş teklifi reddi, üniversite destekli yurtdışı staj reddine kadar.. Kendisi istemiyordu...) Verdiklerimin karşılığında o kadar az şey aldım ki, şu an hatırımda bile değiller. Ayrılırken bile beni parçalayarak ayrıldı. Belki de bu yüzden, mutluluğa aç olduğumdan 2 haftalık bir ilişki yaşadım.

    Evet yaptıklarım belki mantıksız, akılsızlık hatta salaklık olabilir. Ama insan çok sevince umursamıyor hiçbir şeyi, sevdiği insan her eksiğine yetecek gibi düşünüyor..

    Diyeceğim şu ki; şu an her şeyden soğumuş bir haldeyim. Moral bozukluğu nedeniyle dünkü vize sınavına girmedim. Bilgisayarı açınca internette boş boş geziniyorum, sitelerimle ilgilenme isteğim yok. Kahvaltı yapıp uyumak, uyanınca akşam yemeği yiyip tekrar uyumak istiyorum. Üniversitedeki 6. senem olması itibariyle 3-5 arkadaş dışında tanıdık kimse kalmadı. Yenilerle de muhatap olmak istemiyorum, muhabbet ve ortamları çocukça geliyor. Kısa sürede bir kızdan hoşlanıp teklif etmekten ya da bana bir kızın teklif etmesinden de korkuyorum, yine aynı şeylerin olabileceği düşüncesiyle..

    Ne yapayım dostlar, bir yol gösterin ? Mal gibi kaldım şu yalan dünyada
  • 20-11-2009, 11:23:43
    #2
    Bu bi sürec insan oğlu ölümü unutabiliyorsa bilki aşkı'da unutur bence sende alışkanlık yaratmıs 1 sene bilemedin 10 sene sonra bile unutursun. Üzülmeye değmez bi an önce bu durumdan kurtulman dileği ile. .
  • 20-11-2009, 11:28:30
    #3
    Yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım kardeşim bende sen gibi arkadaşlarıma sorduğumda çivi çiviyi söker diyorlardı ama öyle olmadığını gördüm.Senin şu anda tek ihtiyacın olan şey ZAMAN. Tabi bu süre zarfında yine kendine meşgale bul mesela ben erkek arkadaşlarımla ettiğim muhabbeti çok severim kızlarla o kadar güzel muhabbet edilmediği düşüncesindeyim.Yada yine sitelerinle uğraşmaya çalış başka bi ilacı yok bunun
  • 20-11-2009, 12:05:30
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Slim_boy;
    2.5 sene beraberlik. Ardından sebepsiz salak saçma bir ayrılık, ardından zaman kisvesinde geçen 3 sene. Bu 3 sene içerisinde denenmemiş şey kalmamış bir hayat. Otu, boku, alkolü, seksi, dini, imanı, namazı, orucu.. Sonuç mu? Sonuç yok.

    Peki 3 sene önce neydi, şimdi ne oldu?

    3 sene önce durumlar üzerinde uzun süre düşünüp bir sonuç çıkarırdım. Şimdi uğraşma gereği duymuyorum. Üşeniyorum o halde yarın..
    3 sene önce eğlenceli bi adamdım, şimdi makaranın dibine vuran bi adamım.

    Benim en rahat olduğum dönem -ayrılıktan sonra- sınav dönemleri oldu. Kafamı dağıtabildiğim tek çözüm. O da yılda bütüyle beraber maksimum 8 hafta sürüyo. İki ay yani. Geri kalan 10 ay; yelkovanın akrebi takip ettiği gereksiz bi hede oluyo sadece.

    Diyeceğim şudurki; diyeceğim hiçtir.
  • 20-11-2009, 12:17:07
    #5
    Üyeliği durduruldu
    herşeyin zamanla ne kadar boş olduğunu anlayacaksın hayatına öyle biri girecekki o diğer kişiyle yaşadığın herşeyi unutacaksın tecrübelerim bunu söylüyor zamana bırak.


    Bir de tavsiyem eski güzel anlar onunla geçirdiğin anlar aklına geldiğinde hemen başka şeylerle uğraş eşi dostu ara bişiler yaparak kafandan at zamanla herşey güzel olucak emin ol.
  • 20-11-2009, 13:31:05
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Sili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    herşeyin zamanla ne kadar boş olduğunu anlayacaksın hayatına öyle biri girecekki o diğer kişiyle yaşadığın herşeyi unutacaksın tecrübelerim bunu söylüyor zamana bırak.


    Bir de tavsiyem eski güzel anlar onunla geçirdiğin anlar aklına geldiğinde hemen başka şeylerle uğraş eşi dostu ara bişiler yaparak kafandan at zamanla herşey güzel olucak emin ol.
    Bundan fazla söze gerek yok.Bende bu tecrübeye sahibim.Bazen geceleri aklıma geliyo.Uğraşçak bişi yok gibi gözüküyo ama kalkıyorum nescafe falan yapıyorum.Kız arkadaşıma mesaj çekiyorum falan kafa dağıtıyorum direk
  • 20-11-2009, 19:03:15
    #7
    @bayrambayram, biraz doğru bir tespit alışkanlık.. İnsan zamanla alışıyor birlikteliğe.. Her an her şeyini paylaşabileceğin birisini arıyor. Bakalım zaman ne gösterecek...

    @bulents, arkadaşların çoğu mezun olunca okulda takılacak pek kimse kalmadı. En iyisi siteleri yenileyeyim..

    @ghurjhan, benim de sınavlar başladı. Fakat ders çalışmak benden geçmiş artık, 6 senedir üniversite; sıktı açıkçası..

    @Sili, ilişkiler beni duygusuz yaptı diyebilirim. En ufak bir hatıra bile hatırlamıyorum.

    @RebeLMasteR, kızlardan bıktım artık. Erkek takılacağız sanırım bir süre..
  • 20-11-2009, 20:20:17
    #8
    bayrambayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu bi sürec insan oğlu ölümü unutabiliyorsa bilki aşkı'da unutur bence sende alışkanlık yaratmıs 1 sene bilemedin 10 sene sonra bile unutursun. Üzülmeye değmez bi an önce bu durumdan kurtulman dileği ile. .
    Herşeyin ilacıda zaman değil be hocam..
  • 20-11-2009, 21:41:51
    #9
    Slimboy

    Tavsiyem şudur ki;

    Hayırlısı böyleymiş diyeceksin.. Unutma gönül işlerinde hep hayırlısını iste... Senin bilmediğin nice şeyde hayırsızlık vardır.