• 14-07-2021, 23:31:24
    Oyy kuzum bakarken benim ve eminim birçok arkadaşın canı yandı. Allahım şifalar versin. Umarım en kısa sürede sağlıkla çıkarsınız hocam.
  • 14-07-2021, 23:56:35
    Allah acil şifalar versin
  • 15-07-2021, 00:00:03
    Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
  • 15-07-2021, 00:36:29
    Allah acil şifalar versin inşallah
  • 15-07-2021, 00:40:50
    Rabbim şifa versin.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrumuz ☹
  • 15-07-2021, 00:45:07
    ❤YouTube | YapayYazılımcı
    Allah şifa versin
  • 15-07-2021, 01:08:26
    Son durum nedir hocam
  • 15-07-2021, 02:05:05
    DLT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    45 günlük bebeğimiz eşimin BioNTech aşısını vurulmasının hemen ardından annesini emdiği ilk an bu hale geldi. Sağlık ocağına götürdük aşının yan etkisi olabileceği söylendi. Yarın Ankara Şehir Hastanesi'ne götüreceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Allah razı olsun hepinizden.

    Eşi yeni doğum yapmış forum üyesi kardeşlerim aman dikkat edin. Eşiniz aşı vurulmadıysa ve emzirdiği bu dönemde vurulacaksa aynı yan etki sizlerinde bebeklerinde görülebilir.

    Gözleri şişti balon gibi oldu enfeksiyon kapmış gibi iltihap akıp duruyor. Damla kullanıyoruz.



    Kafası bu şekilde kabardı ve yine aynı şekilde göz kenarında da aynı kabarıklıktan oluştu.

    14.07.2021 GÜNCELLEME

    Ankara Şehir Hastanesi'ne geldik. Sağlam Çocuk Polikliniği tarafından Acil Servis Sarı Alana yönlendirildik.



    Sarı Alan da Covid-19 hastalarına bakıldığından bu seferde Yeşil Alana yönlendirildik. Doktor muayenesi sonrası konak olabileceği ve kullanmış olduğumuz Sebamed şampuan nedeniyle alerjik reaksiyon göstermiş olabileceği söylendi. Fakat daha öncede Sebamed şampuan kullandık ve ilk defa böyle bir şey oldu anlam veremedik.

    Şu an bebeğimizden kan aldılar sonucun çıkmasını bekliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah razı olsun hepinizden. Çok teşekkür ederim sağ olun var olun.


    Sağlık ocağının bize biontech aşısından kaynaklabileceğini doktorlara söyledik fakat böyle bir şey mümkün değil dediler.

    Ortada aşıdan kaynaklanan bir durum söz konusu olsa bile aşıyı kötüleyeceklerini pek sanmıyorum açıkçası.

    2. GÜNCELLEME

    Bebeğimizin yatışına karar verildi. İkinci kez kan aldılar. 13.30'da göz doktoru ve cildiye doktoru kontrol için geleceklermiş.




    Damar yolu bulamayan asistan doktorlar sağ olsun!


    15.50 GÜNCELLEME

    Göz muayenesi oldu bebeğimiz şükür göz içinde bir sıkıntı yok dedi doktor. 3 tane ilaç yazdı serviste kullanacak inşallah iyi gelir.



    Halen damar yolu bulunamadı 😔 Doktorlar, hemşireler denemeyen kalmadı. Bebeğimizin her yeri delik deşik durumda sesimizi de çıkartmıyoruz bu sefer doktorlarla hemşirelerle kötü olacağız ilgilenmeyecekler korkusu var.

    El üstü, kol, bacak, ayak her yerden denediler.

    Cildiye doktoru muayene için gelecek halen beklemedeyiz. Kesin bir şey söyleyen yok 😥

    18.30 GÜNCELLEME

    Servise çıkartıldık. Burada da hem doktorlar hem hemşireler tarafından damar yolu arandı fakat bir türlü bulunamadı. En az abartısız söylüyorum 100 yerinden delik açtılar yavrumuza 😥 En son baktılar ki olacak gibi değil kafasını traş ettiler ve damar yolunu kafadan açtılar 😥

    çok üzüldüm. Allah şifasını versin. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
  • 15-07-2021, 02:07:40
    Allah'ım bebekler üzülmesin.. umarım bir an önce tanı konur ve daha fazla acı çekmeden bir an önce şifasını bulur Dualarım sizinle çok geçmiş olsun bol sabırlar dilerim.