Merhaba arkadaşlar ben düzenli olarak kan veriyorum ki bunun sebebi insanlar faydalansın şu korona zamanlarında işlerine yarasın dua alalım diye fakat merak ettiğim konu Kızılay Kanı Parayla mı satıyor?
Ben sordum parayla satmadıklarını söylediler ama Şikayetvarda parayla satıldığına dair bir sürü sikayet mevcut.
Lütfen net bilgisi olan yazsın varsayımla hareket etmeyelim.
Kızılay Kanı Parayla Mı Satıyor?
74
●2.804
- 20-10-2020, 11:15:25Şundan kaynaklanabilir mi hani masraf ediyorlar götür getir masraflar hemşire parası vs?tuncgulec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-10-2020, 11:18:07Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Aynen satıyorlar araştırabilirsin sosyal sigorta üzerinden hani getir götür masrafını çıkarmak için değil bildiğin senin benim gibi satış yapıyorlar ara sıra ek iş olarak vergi aklıyorlar. Araştırdığında yedikleri bir çok nane var da bunlar henüz gün yüzüne çıkanlar.
- 20-10-2020, 11:18:24Parayla satılıyor, daha önce açıklamasını yaptılar. Kanı muhafaza etme, ekipmanları temin etme, çalışanlara ödenen para vs vs bizimde harcamalarımız var kendimizi döndürmek için parayla satmamız gerekiyor diyorlar.