Hepsiburada'dan Xiaomi Redmi 7 aldım bozuk çıktı
31
●918
- 14-04-2020, 17:03:52Hocam bir ara benimde buna benzer olay oldu. 3 kere servise git gel derken para iadesi ancak yapıldı. Paramı kuruşuna kadar aldım mı aldım. Ama sonuçta 6 ay uğraştırdı. 14 gün iade hakkınız var. Direkt para iadesi yapın belki kısa sürede sonuçlanır. Allah sabır versin şimdiden uğraştırırlar büyük ihtimalle.
- 14-04-2020, 20:14:17Elektronik ürünlerin yasal olarak direkt iadesi yok servis raporu doğrultusunda iade kabul olur. Şanssız bir durum, kargolarken servis için bir kağıda onarım değil iade istiyorum şeklinde not düşün ona göre işlem yapsınlar
- 14-04-2020, 20:25:222 hafta önce kızıma trendyole dan tabled aldım. Satıcı migros idi. Tabled geldi. Açtık kurulumunu yaptık. Oyun vs yükledik gayet normal çalışıyor. Ekran jelatinini bile çıkardık. Şarj bitene kadar oynadı kızım. Sonra şarja taktı cihaz şarj olmuyor. Başka bir şarj ile denedik bu seferde 10-12ti buluyor dolması. Belki düzelir dedik 2 gün böyle kullandık düzelmedi. Hemen faturasını filan kutusuna koydum. Kusurlu ürünü seçerek iade istedim. Bir hafta sonra para hesabıma yattı. Bence müşteri hizmetleriyle uğraşmayın. Sipariş ekranından iade hakkınızı kullanın.
- 14-04-2020, 20:40:45En iyisi n11 bu konularda ürünü açsan bile ödemeyi satıcıya vermediği için iade etme şansınız çok yüksek her zaman n11 kullanırım bundan dolayı hepsiburada dan dolap aldım kargo kırmış iade ettim paramı geri alana kadar canım çıktı paketi açmadan iadesini yaptığım halde 1 ayda zor aldım parayı.
N11 de ise telefon aldım açtım kullandım sorunluydu 3 gün içinde iade ettim ve her hangi bir sorun yaşamadan iade yapıldı çünkü ödeme satıcıya geçmemişti.
Size tavsiyem hepsiburada nın çalıştığı kargo ile ürünü geri gönderin iade işlemini başlatın siteden daha hızlı ilerlersiniz - 14-04-2020, 21:05:42Yaklaşım 7-8 ay önce vatandan Xiaomi Note 7 aynı gün teknosadan da Samsung M10 aldım kutularını dahi açtırmadım acil işlerimden dolayı eve geldi akşam M10 da aynı bu sizin görüntü ile karşılaştım hocam. Hemen kutusuna koydum geri götürdüm anında değiştirdiler. Fakat sizinki e-ticaret üzerinden olduğu için ne yapılabilir bilemem ama gerçekten içim cız etti. Kolay para kazanılmıyor üzerinde durun hocam.
- 14-04-2020, 21:28:14Tamir kabül etme zaten
Sıfır tel neden aldın o halde yenilenmiş teller oluyor onlar daha ucuz sen naptın sıfır aldın o yüzden bence paranı ara kolay kazanılmıyor iade yada kapalı kutu yeni iste vaktin yokmuş vaktin olsa thh ne ver direk paranı al derdim onlarla uğraşmadan da - 15-04-2020, 01:54:44Öncelikle çok geçmiş olsun hocam, yıllardır e-ticaret içerisinde olan biri olarak hepsiburada gibi müşterinin yanında olmayan böyle büyük firmalar varmı merak etmiyor değilim.
Bir kaç ay önce babam için klasik tuşlu bir telefon aldım hepsiburada üzerinden telefon teslim aldım ilk ayarlarını yaptım ve babama teslim ettim akşamında burada anlamadığım şeyler yazıyor diye bana söylediğinde telefona baktım menü dili Türkçe olarak ayarlanmasına rağmen İngilizce içeriklerin olduğunu gördüm. Garipsediğim için detaylıca telefonu kurcalamaya başladım ve gördüm ki telefon dilinin Türkçe olmasının hiç bir önemi yok çünkü yarım yamalak ve hatalı bir yazılımı ve dil çevirinin olduğunu gördüm, eskiden piyasada çokça bulunan klasik çin malı olarak adlandırdığımız telefonlardan olduğunu anladım.
Hepsiburada üzerinden iade talebi oluşturdum ve ürünü kargoladım, satıcı iade işlemini kabul etmedi ve paketi bana geri gönderdi. Konuyla ilgili gerek telefon gerekse ilgili yazışma alanından destek kaydı açmama rağmen klasik çağrı merkezi durumları ile önlerinde yazılan metinleri tekrarlayan ve tamamen çözüm üretmek istemeyen müşteri temsilcileri ile muhatap oluyorsunuz, tabi çalışan insanların bir suçu yok ne deniyorsa onu yapıyor onlarda.
En önemli kısmı ise 14 gün içerisinde iade hakkı durumunda şöyle bir durum var hepsiburada üzerinde açtığınız iade talebi red yerse ve sonraki süreçte zamansal ( kargo, gitti, geldi) durumlar gecikmeler nedeniyle tam emin değilim ama ya 14 gün ya da 1 ay süre geçtikten sonra iade talebini devam ettirmek veya tekrar iade göndermek için yazışma yapamıyor ve tekrar yeni bir iade talebi açmak istediğinizde sistem buna izin vermiyor.
Covid19 virüs durumları nedeniyle tüketici mahkemesine gitmemiştim ama ilk fırsatta kullanıcıyı aldatmaya yönelik satış yapıldığı için hepsiburada ve satıcı hakkında online şikeyetleri gerekli tüm mercilere ileteceğim.
umarım probleminizi çözebilirsiniz.