Merhabalar Ben 18 yaşında Üniversite öğrencisiyim.
Küçüklüğümden 14 yaşına kadar kürdan gibi dolaşan zayıf bir çocuktum ki ailemin beni kilo almam için
doktora götürdüğü zamana kadar doktorun iştah açıcı ilaçları vs çok kilo almama sebep oldu. 173 Boyunda 90 Kilom var.
VE karar aldım sizlerin motivesi tecrübeleri ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz ben artık zayıf bir birey olucağım.
Spor Salonuna yazılıyorum orda ne yapsam kaç dk yapsam iyi olur Yumurta yemiyorum kahvaltı ne yapsam iyi olur ne gibi öneriler sunarsanız Minettar olurum.
Kilo Vermek Zayıflamak hakkında tecrübeleriniz?
27
●625
- 05-12-2019, 21:32:55abi diyetisyenler çok pahalı valla ya o parayı vermek hiç istemiyorum. Devlet hastanesine gitsem iş görür mü?firtinalim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-12-2019, 21:34:46Altını çizdiğin yer çok önemli. Kilo vermek için düzenli bir beslenmeye sahip olacak, egzersiz yapacaksın.
Kilo vermek istiyorsan o yumurta yenecek başka türlüsü yok. Kahvaltıda işin sırrı yumurtadır. Ben 40 gün gibi bir süre 12 kilo verdim. Hala da diyet ve spora devam ediyorum. Beslenmeni düzenli hale getireceksin. Hazır besinler, abur cubur ve şekeri hayatından çıkarakcasın. Günde en azından 1 saat antreman yaptın mı tamamdır. - 05-12-2019, 21:35:35Üyeliği durdurulduHastaneye gidin kan, vitamin vs. değerlerinize baktırın dahiliyede. Sonra da diyetisyene yönlendirmesini isteyin. Devlet hastanelerinde de diyetisyenler var.
- 05-12-2019, 21:35:56Ben o sekil cozum buldum. Birde sporla destekleyebilirsen cok guzel olur. Diyetisyenin aldigi ucret degersiz bence.sagligin yaninda lafi olmazReklamix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-12-2019, 21:37:07abi özelden yazsam bi konuşsak yardımcı olsan bana çok mutlu olurum biraz vaktin varsa eğer konuşmak isterim whatsapp numaranı bekliyorum pm den iyi akşamlar...Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle