Sa Arkadaşlar,
Geçen günde konu açmıştım hesapburada sitesinden 1 adet s7edge sipariş ettim 2 günde geldi 1 saat kullandım sonra sağ tarafta ölü pixeller gördüm ve iade için geri gönderdim geri göndermeden önce aradım telefonu gönderiyorum diye tamam dendi.
Bugün bana yapılan dönüş telefonu bizden önce samsung garanti bayisine göndermeniz gerekiyor onlar onay verirse değişiriz yada iade yaparız dediler. şimdi böyle bir rezillik yaşadım üstüne 1 haftadır telefonum yok.iletişimleri çok ağır benim sorun şu ;
telefon geldi 1 saat içinde güncelleme vs yaptım garanti sözleşmesinde sonradan gördüm ki yazılım güncelleme falan yaparsanız garanti kapsamı dışında kalır lakin sizinde bildiğiniz gibi bu telefonları ilk açtığımızda wifi şifreleri vs soruyor giriyoruz otomatik güncelleme yapıyor bende 1 saat sonra farkettim pixelleri bu durumda sorun çıkarırlar mı sorun çıkarırlarsa ne gibi bir yol izlemem lazım bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ? tamir falan derlerse kabul etmiycem çünkü ben telefonu 0 aldım neden tamire gönderip telefonun değerini düşürelim çizilsin vs 3 milyar az para değil .
ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk.
Hepsiburada.com ürün rezaleti ve garanti kapsamı ?
33
●1.807
- 10-06-2017, 16:35:45
- 10-06-2017, 16:49:03alakalımı bilmiyorum
bugun tesadufen ykb ye gırdım bır kampanya varmıs cep telefonlarında ve ıade kosullarında bu yazıyordu;bu nasıl bır mantıktır anlayamıyorum,telefonu acmadan arızalı oldugunu nasıl anlayabılırızki?bizim ülkemiz artık yaşanılamaz hale geldi.insanı strese sokan bu gıbı işler..paranla rezil olacaksın başka izahı yok
- 10-06-2017, 16:54:38benimkinde bunlar yazmıyordu.zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her firmanın garanti kapsamı farklı sanırım. - 10-06-2017, 16:57:06Betrayal_13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende n11 üzerinden bir yakınıma venüs marka telefon almıştım ve 1 saatte şarjı bitiyordu evet yanlış duymadınız 1 saatte..
ve onlarca kez telefon ile aramama rağmen çözüme kavuşturamadığımız durum benı adeta çılgına çevirdi.satanı arıyorum servise götüreceksiniz rapor tutulacak dedı,ıade olacaksa onlar karar verıyor yoksa servıse gıdıyor dedı yanı ıcımı acılacak yenı bataryamı takılacak buna sız karar veremıyorsunuz yanı,illallah ettırdıler git lanetolsun deyıp sinemize bunuda çekmiştik,telefon adeta fişe takılı çalışıyor şu an,fişten çekince kapanıyor kocamanda bır bataryası var ben 1 hafta gıder demıstım ılk actıgımda
meger vestelın telefonları boyleymıs,elektrığe bagımlı telefon yapmıslar,yenı bataryada alsan oda aynıymıs..
- 10-06-2017, 17:31:18root derken tam anlamadım root olayını ben sadece telefonu sıfırladım öyle geri gönderdim.Ekstra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hb peşin ödeme alıyor panelde onalayama kısmı yok n11 gibi değil. - 10-06-2017, 17:56:40Üyeliği durdurulduben geçen yıllarda galaxy alpha ürünü almıştım hepsiburadadan, telefonu bikaç gün kullandım şebeke sorunu vardı, iade edicem dedim direk iade aldılar sorunsuz. güncelleme yapmıştım, ne bileyim bir dünya oyun uygulama falan kurdum test ettim fotoğraf video çektim, hiç öyle sıfırlamadan, özel verileri silip gönderdim ve iade aldılar. bu sizin hakkınız, caymayın, tamire göndermeyin. ancak değişim isteyebilirsiniz, direk değiştirsinler uğraşmayın bence.
- 10-06-2017, 18:21:48bende iade istiyorum tamir falan derse samsung heralde o telefonu orda kırarım samsungun yeri bana çok yakın lakin hb telefonu istediğinden onlara atım onlar da samsunga götürün iade kararı verirlerse bizde iade alırız dediler. sıfır telefon alıyoruz uğraşıyoruz canımı sıkan nokta buWWT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-06-2017, 18:34:54Sen garantiye yolladığın cihazını nasil o sekilde yaziyorlar yada söylüyorlar saçma bu bir ikincisi hicbir garanti sen değişim istedin eger ki bilir kişiden hatasız raporu gelirse o cihaz değişmez onay gelirse değişir artı güncelleme yapilan cihaz garantiye girmez lafı sana samsung servisi mi dedi bunu o dediyse kanıtın varsa mahkemeye ver. Ben samsung satıcısı olarak yazıyorum. Güncelleme yapilan cihaz garanti dışı kalmaz tam tersi işine gelir servisin artı dedigim gibi kanıtın varsa ver mahkemeye sonucun cabuk olur ve dönüşü olur sen deisim iste onay gelmezse üst sekmen cihaz bu 3000 lira demişsin onlarda farkında servis cevap yazar kore merkez cevap vermiyorsa sorun servislik değil tekrar tekrar yolla onu rahat ol 3 kez yolla zaten değişim olacaktır.
Yukarida samsung bayii de 8 yıllık çalışan arkadaş bunu söyledi insAllah yardımı olur ve değişim yapabilirsiniz
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


meger vestelın telefonları boyleymıs,elektrığe bagımlı telefon yapmıslar,yenı bataryada alsan oda aynıymıs..