Sa Arkadaşlar,
Geçen günde konu açmıştım hesapburada sitesinden 1 adet s7edge sipariş ettim 2 günde geldi 1 saat kullandım sonra sağ tarafta ölü pixeller gördüm ve iade için geri gönderdim geri göndermeden önce aradım telefonu gönderiyorum diye tamam dendi.
Bugün bana yapılan dönüş telefonu bizden önce samsung garanti bayisine göndermeniz gerekiyor onlar onay verirse değişiriz yada iade yaparız dediler. şimdi böyle bir rezillik yaşadım üstüne 1 haftadır telefonum yok.iletişimleri çok ağır benim sorun şu ;
telefon geldi 1 saat içinde güncelleme vs yaptım garanti sözleşmesinde sonradan gördüm ki yazılım güncelleme falan yaparsanız garanti kapsamı dışında kalır lakin sizinde bildiğiniz gibi bu telefonları ilk açtığımızda wifi şifreleri vs soruyor giriyoruz otomatik güncelleme yapıyor bende 1 saat sonra farkettim pixelleri bu durumda sorun çıkarırlar mı sorun çıkarırlarsa ne gibi bir yol izlemem lazım bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ? tamir falan derlerse kabul etmiycem çünkü ben telefonu 0 aldım neden tamire gönderip telefonun değerini düşürelim çizilsin vs 3 milyar az para değil .
ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk.