ebubekir adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bugün Günlerden GALATASARAY❤️💛
16
●293
- 08-03-2020, 08:53:26Hocam bu kadar gerilmeye gerek yok.Farkındaysanız açtığım konu sadece Galatasaray üzerine tabi ki farklı bir takımın taraftarı olarak gelip görüşlerinizi belirtebilirsiniz saygı duyarım.Siz hangi takımın taraftarısınız bilmiyorum ama bu kadar gerilmeyin yukarıdaki fotoğrafa bir bakın ve o oyuncuların oynadığı oyuna istatistiklerine de bakın.Sizin takımlarınızda olmayan bağ ve hırs var bu oyuncularda.Son 8 maçında 8 de 8 yapmış bir takım 22 gol atıp sadece 4 gol yemiş bir takımdan bahsediyoruz.Bu bahsettiğiniz hakemlerin bir çoğu Beşiktaş 2 yıl ust uste sampiyon oldugunda da vardı şimdi de var.Ozamanlar Beşiktaş hakemlerle oluyordu şimdi biz mi? Hakem mevzusu bitmez. Bu konu bu ortamın gerilmesi için açılmadı lütfen sadece renktaşlar ile sohbet etmek adına actım.Herseye ragmen baska takım taraftarı olarak sonucta tebrik etmenize de sevindim.Hayırlı günler.
- 08-03-2020, 08:56:15Hocam gerginlik yok gerçekten. Futbolda olan her şey maalesef temiz değil.MuratRysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazananı tebrik ederiz. Trabzonun şampiyon olmasındansa sizin olmanızı isterim. Ama keşke her şey çok temiz olsa.,
Başarılar. - 08-03-2020, 09:08:29Yok çok merak ettim Beşiktaş nasıl hakemler ile şampiyon olmuş? Hakemler ile şampiyon olduysak Avrupa da nasıl tarih yazdık? Çok iyi Beşiktaş in önüne hakem dahi geçemedi gecemezdi. Sizin şampiyonluklar sonrasına bakalım birde... Gerçi sizin UEFA kupaniz var birazdan onu soylersiniz. Hakan Şükürlü Arif Erdem li... Ayrıca bağ derken siz değil miydiniz kombineleri yakan stada gelmeyen. Siz değil miydiniz 8 de 8 yapan ( puansız ) hayırlı günler Sivas alır maçı. zabbbaaa gadarda orada olurlarMuratRysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-03-2020, 09:10:52Ben size hak veriyorum,keşke tüm maçlar edil yönetilse elbet vardır hakem hataları tüm büyük takımlara karşı.Fakat ülkemizde şöyle bir gercek algı var ki örneğin; Fenerbahce ligin ilk baslarında dolu dizgin gidiyordu hiçbir mac sonu hakem konusması bile yapmayan şampiyon olacagız diyen Ersun Yanal kotu sonuclar sonucunda hakemlere ragmen cumlelerini sarf etti.Sadece Fenerbahce ıcın demıyorum hangi takım iyiyse hakem konusmaz adil yonettı der hangı takım yenilirse çıkar hakem hatalı der.Bunu sizde biliyorsunuz ki bu olaylar ülkemizde bu şekilde gerçekleşiyor.Hele ki gelen VAR sistemi.Bu sistemi en kötü şekilde kullanan tek ülke bizizdir.ebubekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam size cevap olarak tek birşey soyleyecegım okudugunuz yorumu bir daha okuyun lütfen benim öyle birşey demediğimi anlarsınız.Anlamassanızda söyle açayım o cümleyi; Arkadaş hakemlerle sampıyon oldunuz yazmıs bende yazdımkı (madem bu hakemler ıle sampıyon oluyoruz Besıktas 2 yıl ust uste oldugunda da aynı hakemler vardı yanı ozamanlar neden bız yıne sampıyon olmaya devam etmedik) anlamında yazdım.Besiktasliyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 08-03-2020, 10:24:11Üyeliği durdurulduAlnının teriyle yine alacak Galatasaray bu maçı.
Fatih Terim çok iyi bir takım ruhu oluşturdu.
Ligin ilk yarısında hakemler yüzünden kaybettiğimiz puanlar olmasaydı belkide şimdiden avantajın çoğu bizdeydi.
Yorumlara baktım hemen gelip ağlayanlar olmuş.Geçen sene hakemlerde hata yapar diyen ve Galatasaraya karşı cephe alanlar tuttuğu takımların başkanlarıydı.