Anket Macbook alışamayıp bırakanlar var mı?
Toplam Katılımcı Sayısı: 84
Macbook alışamayıp bırakanlar var mı?
Alışamadım
%35,71 (30 Oy)
Alıştım
%64,29 (54 Oy)
  • 30-04-2023, 01:11:18
    #1
    Merhabalar yaklaşık 20 21 yıllık windows kullanıcısıyım 4 ay önce laptopumu değiştirecektim çevremdekilerin gazına geldim macbook pro m1 aldım alışmak için çok çalıştım ama alışamadım.
    Sarj, kalite ve sessizlik konusunda çok memnun kaldım ama diğer yönlerde bir çok işlevine alışsam da ısınamadım bir türlü ve 2. haftasında huawei matebook d16 aldım. halen aldığım macbooku çekmeceden ıkarıp alışmaya çalışıyorum belki fikrimi değiştiririm diye ama nafile.

    Sizce mac kullanmak bir ayrıcalık mı yoksa bir ihtiyaç mı?
  • 30-04-2023, 01:13:45
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Anydesk ile bir macbook a bağlandım. Kanser oldum. Kısa yolların hiçbirini çalıştıramadım Allah kolaylık versin hocam.
  • 30-04-2023, 01:14:01
    #3
    Biraz alıştıktan sonra normal windows laptop kullanamamaya başladım.
  • 30-04-2023, 01:15:54
    #4
    angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anydesk ile bir macbook a bağlandım. Kanser oldum. Kısa yolların hiçbirini çalıştıramadım Allah kolaylık versin hocam.
    Şu an windows kullanıyorum hocam. huawei bu işi yapmış gerçekten. Windows 11 de çok stabil çalışıyor.
  • 30-04-2023, 01:16:05
    #5
    bende sizin gibiydim hocam macbook almistim kosede duruyordu ama simdi macbooka gectim windowsu unuttum alisirsiniz biraz zorlayin inanin super otesi birsey, bu aradea d16 ne kadar aldoiniz?
  • 30-04-2023, 01:16:44
    #6
    Bizim işimiz için macbook bir temel ihtiyaçtır Grafik tasarım, animasyon ve baskı hizmetlerimiz için öncelikli olarak tercih etmekteyiz. Tabii windowstan mac e geçen bir kullanıcı köyden indim şehire misali biraz afallamaktadır fakat bir süre sonra alışıyorsunuz ve o kadar kolay ve basit geliyor ki windows cihaza geçmeyi bile istemeyeceksiniz hocam. Ayrıca huawei laptop alan kimse memnun değil bence yanlış bir seçim yapmışsınız umarım memnun kalırsınız.
  • 30-04-2023, 01:17:14
    #7
    oslopay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende sizin gibiydim hocam macbook almistim kosede duruyordu ama simdi macbooka gectim windowsu unuttum alisirsiniz biraz zorlayin inanin super otesi birsey, bu aradea d16 ne kadar aldoiniz?
    21 bine almıştım hocam şu an 20 bin civarında.
    Ama gerçekten kaliteli huawei bu işi yapmış.
  • 30-04-2023, 01:19:39
    #8
    hocam aslında birebir aynı durumdaydım. 20 yıldan fazla windows kullandım. Ocak ayının sonunda macbook aldım. Bir hafta biraz zorladı ama karşılaştığım sorunları youtube’a yaza yaza 1 hafta içerisinde alıştım. Kısayollara da ayrıca bakarsanız yağ gibi akıyor. Sistem mükemmel değil windowsunda iyi tarafları var ama genel olarak windowstan daha basit ve güzel geldi bana doğrusu bilgisayarı yoğun kullanmıyorsanız alışmanız uzun sürebilir fakat benim ekran sürem günlük ortalama 9 saat civarında olduğu için 1 haftada çok rahat alıştım. Bence birkaç hafta şans verin işleri çok kolaylaştırdığını söylebilirim.
  • 30-04-2023, 01:21:28
    #9
    PC de mac sevmesemde laptopda kesinlikle mac daha pratik ama calışırken windows tercih edenlerdenim.