• 26-04-2009, 00:15:46
    #55
    Üyeliği durduruldu
    PiKaCHu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allahım ya türkçe yazmıyormuyum madem ***** yasak sizde ***** sileri silin diyorum ya zaten o resellerde değil diyorum başka vps de diyorum siz hala yasa dışı diyorsunuz . Hak yok ne demek 1 yıllık para ödedim 1 ay açık kalamadı hitler gitti host sattığım kişiye rezil oldum daha ne olsun. Kimin hakkı varsa haram olsun
    Biri emanet host alıp reseller satıyor sonra başkasına devrediyor sonra hesap kapatılıyor kimse kimseyi tanımıyor birbirinize top atsanız başka birşey yok.
    Hocam ***** Siteleri Sildirdikten Sonra Sorun Olmaması Lazım Bence :S
  • 26-04-2009, 00:29:13
    #56
    PiKaCHu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allahım ya türkçe yazmıyormuyum madem ***** yasak sizde ***** sileri silin diyorum ya zaten o resellerde değil diyorum başka vps de diyorum siz hala yasa dışı diyorsunuz . Hak yok ne demek 1 yıllık para ödedim 1 ay açık kalamadı hitler gitti host sattığım kişiye rezil oldum daha ne olsun. Kimin hakkı varsa haram olsun
    Biri emanet host alıp reseller satıyor sonra başkasına devrediyor sonra hesap kapatılıyor kimse kimseyi tanımıyor birbirinize top atsanız başka birşey yok.
    Öncelikle ALLAHIN adını pis işlerinize bulaştırmamanızı rica ediyorum.Banamı para ödedinizde hesap sorarmış gibi konuşuyorsun benim üzerinde bir hakkın mı mevcut ben senden herhangi bir paramı aldım yada sitelerini sana sormadan mı sildim de kalkmış msn de bana haram olsun tarzında yazılar yazıyorsun.

    Sunucumda ***** site barındıran botnet saldırıları alan aşırı cpu kullanan bir insana neden güvenipde reseller hesabını uzatayım.

    Siz benden daha iyi bilirsiniz.Siteniz her açık kaldığı sürece her denetlemelerimde suspend edilip yedeklerinin taşınmasını beklediğimi.

    Sana ilk başta söylendi senin sitelerin emaneten sistemserverın sunucusu sitelerini kaldırmıyor diyerek açılan bir reseller hesabıydı ki ***** site olduğunu farkettiğimde suspend atıldı sistemserverın her seferinde taşıyorum demesini bekledik.Şimdi kalkmış bizden resellerini uzatmanı istiyorsun ben niye uzatayım ki senin sapıkça siteleri sana 3 gün süre verdim taşıman için tamam dedin sunucudan sapık sitelerimi silecem diyorsun ama hepsi sapıkça ayrıca süresini uzatacak kişi varsa bu DHS değil sistemserver dır.
    Devri alan firma resellerini o şartlar altında açarsa açar açmazsa yedeklerini kurtardığına şükretmelisin.
    Birçok kişi batan firmalardan yedek dahi alamamıyor.Şükür edeceğin halde halen beddua ediyorsun .
  • 28-04-2009, 09:20:46
    #57
    Bu sistemserver.org'tan bende yanılarak 1 yıllık vps aldım. Yanıldım çünkü ben boyle iyiyim ben şöyle iyiyim dedi msn'de. Neyse 1 yıllık parasını vps'imi açtığı anda yatırdım, dekontunu kendisine göndermiştim.

    Daha 2.günde vps'e ulaşılamıyordu. 3 gün kapalı kaldı. sonra 2 saat kadar açık kaldı sonra gene 3-4 gün daha kapalı kaldı. Uğur'a ulaşmak mümkün bile olmuyordu. mail atıyordum, ticket açıyordum, msnden yazıyordum, telefon açıyordum ama ulaşmak mümkün değildi. sonunda msn'de bir iki defa karşılaştık ne zaman açılacak dediğimde uğraşıyoruz diyordu, hastayım diyordu.
    neyse sonunda kendisiyle iade konusunda anlaştık. parayı ha bu gün ödeyecem ha haftaya ödeyecem diye habire oyaladı. sonunda 130 lira yatırdı. kalanı da haftaya yatırırım dedi. haftalar, geçti, aylar geçti. mesaj bırakıyorum, telefon açıyorum. hep aynı tavır, önce bir umursamazlık sonra tamam cumaya kadar yatırıyorum. cuma oluyor tamam onumuzdeki haftaya kadar yatırıyorum lafları ama kalan 60 TL'yi yatırmadı. bugun 2.5 ay oldu hala 60 TL yatıracak.
    ben kendisine hakkımı haram edeceğimi soylemiştim. ve haram da ediyorum.
    Bunu buraya buradaki kullanıcıları uyarmak için de yazıyorum. Bu tip kişilerle kesinlikle iş yapmayın.