Bu sistemserver.org'tan bende yanılarak 1 yıllık vps aldım. Yanıldım çünkü ben boyle iyiyim ben şöyle iyiyim dedi msn'de. Neyse 1 yıllık parasını vps'imi açtığı anda yatırdım, dekontunu kendisine göndermiştim.

Daha 2.günde vps'e ulaşılamıyordu. 3 gün kapalı kaldı. sonra 2 saat kadar açık kaldı sonra gene 3-4 gün daha kapalı kaldı. Uğur'a ulaşmak mümkün bile olmuyordu. mail atıyordum, ticket açıyordum, msnden yazıyordum, telefon açıyordum ama ulaşmak mümkün değildi. sonunda msn'de bir iki defa karşılaştık ne zaman açılacak dediğimde uğraşıyoruz diyordu, hastayım diyordu.
neyse sonunda kendisiyle iade konusunda anlaştık. parayı ha bu gün ödeyecem ha haftaya ödeyecem diye habire oyaladı. sonunda 130 lira yatırdı. kalanı da haftaya yatırırım dedi. haftalar, geçti, aylar geçti. mesaj bırakıyorum, telefon açıyorum. hep aynı tavır, önce bir umursamazlık sonra tamam cumaya kadar yatırıyorum. cuma oluyor tamam onumuzdeki haftaya kadar yatırıyorum lafları ama kalan 60 TL'yi yatırmadı. bugun 2.5 ay oldu hala 60 TL yatıracak.
ben kendisine hakkımı haram edeceğimi soylemiştim. ve haram da ediyorum.
Bunu buraya buradaki kullanıcıları uyarmak için de yazıyorum. Bu tip kişilerle kesinlikle iş yapmayın.