PiKaCHu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahım ya türkçe yazmıyormuyum madem ***** yasak sizde ***** sileri silin diyorum ya zaten o resellerde değil diyorum başka vps de diyorum siz hala yasa dışı diyorsunuz . Hak yok ne demek 1 yıllık para ödedim 1 ay açık kalamadı hitler gitti host sattığım kişiye rezil oldum daha ne olsun. Kimin hakkı varsa haram olsun
Biri emanet host alıp reseller satıyor sonra başkasına devrediyor sonra hesap kapatılıyor kimse kimseyi tanımıyor birbirinize top atsanız başka birşey yok.
Öncelikle ALLAHIN adını pis işlerinize bulaştırmamanızı rica ediyorum.Banamı para ödedinizde hesap sorarmış gibi konuşuyorsun benim üzerinde bir hakkın mı mevcut ben senden herhangi bir paramı aldım yada sitelerini sana sormadan mı sildim de kalkmış msn de bana haram olsun tarzında yazılar yazıyorsun.

Sunucumda ***** site barındıran botnet saldırıları alan aşırı cpu kullanan bir insana neden güvenipde reseller hesabını uzatayım.

Siz benden daha iyi bilirsiniz.Siteniz her açık kaldığı sürece her denetlemelerimde suspend edilip yedeklerinin taşınmasını beklediğimi.

Sana ilk başta söylendi senin sitelerin emaneten sistemserverın sunucusu sitelerini kaldırmıyor diyerek açılan bir reseller hesabıydı ki ***** site olduğunu farkettiğimde suspend atıldı sistemserverın her seferinde taşıyorum demesini bekledik.Şimdi kalkmış bizden resellerini uzatmanı istiyorsun ben niye uzatayım ki senin sapıkça siteleri sana 3 gün süre verdim taşıman için tamam dedin sunucudan sapık sitelerimi silecem diyorsun ama hepsi sapıkça ayrıca süresini uzatacak kişi varsa bu DHS değil sistemserver dır.
Devri alan firma resellerini o şartlar altında açarsa açar açmazsa yedeklerini kurtardığına şükretmelisin.
Birçok kişi batan firmalardan yedek dahi alamamıyor.Şükür edeceğin halde halen beddua ediyorsun .