• 15-08-2014, 16:55:03
    Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 yıldır proticaret kullanıyorum fakat şuanda garanti bankası 3d sanal pos entegrasyonunu değiştirmiş. + taksit veya 60 gün gibi erteleme seçeneği koymuş. ufak bir kod eklenmesi gerekiyor.( koduda garanti bankasından alıp kendilerine gönderdim.) Uygun görülürse yazılımcı tarafından bir sonraki versiyonda eklenebilirmiş. Ben o zamana kadar kullanamadıktan sonra ne anlamı varki? Opencarttan geçiş yapmıştım 2 yıl önce keşke yapmasaydım. herşeyini değiştirebiliyordum. Anlayacağınız keyfe kedere kaldık
    Gerçekten anlamıyorum sizi. 10 banka sürekli değiştirecek, her değişiklikte bir versiyon çıkacak. Veya daha kötüsü sizin söylediğiniz gibi tek tek müşterilerle ilgilenip bu değişikliği uygulayacaklar. Şimdiye dek sanalposlarda hiç sorun yaşatmadılar. Değişiklikler 1-2 ay içinde uygulandı. Opencartta böyle bir şansınız kesinlikle yok. Magento da dahil.

    Elinizdekini yaptırmak için baskı uygulamak istiyorsunuz ama yanlış gerekçelere dayanarak yazıyorsunuz.

    2010 gibi yakın tarihlerde opensource yazılımlar için döne döne sanalpos entegrasyonlarını uyarlamak için çabalardık. Aradan geçen 4 yılla karşılaştırınca yazdığınız haksızlık oluyor.
  • 15-08-2014, 19:01:20
    foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten anlamıyorum sizi. 10 banka sürekli değiştirecek, her değişiklikte bir versiyon çıkacak. Veya daha kötüsü sizin söylediğiniz gibi tek tek müşterilerle ilgilenip bu değişikliği uygulayacaklar. Şimdiye dek sanalposlarda hiç sorun yaşatmadılar. Değişiklikler 1-2 ay içinde uygulandı. Opencartta böyle bir şansınız kesinlikle yok. Magento da dahil.

    Elinizdekini yaptırmak için baskı uygulamak istiyorsunuz ama yanlış gerekçelere dayanarak yazıyorsunuz.

    2010 gibi yakın tarihlerde opensource yazılımlar için döne döne sanalpos entegrasyonlarını uyarlamak için çabalardık. Aradan geçen 4 yılla karşılaştırınca yazdığınız haksızlık oluyor.

    Sizinle daha öncede özel mesaj vs. yollarla iletişime geçtim. Bana bugune kadar yaşadığım hiçbir sorunda çözüm bulmadınız. 2 tane sorunum oldu ikisinide kendim bir şekilde çözdüm- çözemedim. Ben arçelik satıcısıyım. müşteri memnun olacak diye aynı buzdolabını 5 kere değiştirdiğimi bilirim.

    Ben baskı vs. uygulamıyorum sadece yaşadıklarımı söylüyorum, özel ücretsiz vs diye bir yazılım yapılıyor ve bana destek veremiyorsunuz. Opencartta ben değiştirebiliyordum en azından bu sorunu çözecek kadar..



    Yapılacak işlem bu. Bu işlemi yapmak 1-2 ay alıyorsa ve bunu normal gibi söylüyorsanız, Bu süre zarfında ben proticaret kullanan bir müşteri olarak, garantiyi kullanamayacağım. ki bu 1-2 ay laf gelişi söylenmiş birşey. 3d sanal posa dünya kadar para ödüyorum. ve ne zaman yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum. Burda bunu kullanan birisi olarak benim söylediğim baskımı oluyor şimdi. Bir sistem yapıyorsanız bunu halka bağışlamış gibi "daha ne istiyorsun şükret" tarzında iş yaparsanız o kullananlar yavaş yavaş gider, tıpkı benim gibi..

    Bugune kadar yaşadığım ve çözemediğiniz sorunlar : yapıkredi sanal pos store/payment.aspx kısmında Joker Vada seçeneğinde, seçilmesine rağmen seçeneklerin çıkmaması.

    Diğer sorunumu zaten hostingi komple değiştirerek önerdiğiniz 444hosta geçip çözdüm.
  • 15-08-2014, 20:01:14
    Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizinle daha öncede özel mesaj vs. yollarla iletişime geçtim. Bana bugune kadar yaşadığım hiçbir sorunda çözüm bulmadınız. 2 tane sorunum oldu ikisinide kendim bir şekilde çözdüm- çözemedim..
    Sizi çok net hatırlıyorum. X bir kişiden arayüz aldınız. Arayüzle ilgili sorun vardı. Yapan ben olmamama rağmen sorununuzu çözmüştüm. Doğru söylemiyorsunuz.

    Bir e-ticaret portalı işletecekseniz yazılım - tasarım alanında bağlantılarınızı ve yatırımlarını ayarlamanız gerekir. Bu opencarta da böyledir magento veya proticarette de. Siz yaptırmak istediğiniz birşeyi kötü anlatımla istiyorsunuz. Baskı kurmak için kullandığınız yol yanlış. Bahsettiğiniz sistemi ilk çıktığı zamandan buyana kullandım. Ne olduğunu biliyorum. Bu kadar eminseniz gerilmek yerine yazılımınızı değiştirebilirsiniz. XML export edip opencart'a alırsınız sorununuz çözülür.
  • 15-08-2014, 20:17:35
    ben kimseden arayuz almadim. Kimle karistiriyorsunuz beni anlamis degilim. Sizden arayuzle ilgili sadece gecen konusmamiz, ben firsat urunu tarzinda modul yapabilirmisiniz dedim, sizde bana benim temalarimin icerisinden o modulu cikaramam sizinkine uymaz vs. dediniz e bana yeni bir tema onerdiniz.

    Benim uslubumde bir terslik yok, siz o sekilde anliyorsunuz. Ben size sorundan bahsediyorum siz bana baska hikayeler anlatiyorsunuz. Siteyi aktif kullanan birinin sanal posu 1-2-5-10 ay beklemesinin verecegi zarari biliyormusunuz? Sizden alternatif cozum yollari yerine gelmissiniz bana bambaska hikayeler anlatiyorsunuz. Bu sistemi kullaniyorsam bu sizin yaptiginiz ise olan saygimdan. Baski yapma olayini nerden uyduruyosun onu anlamis degilim. Ben basima gelen sorundan bahsediyorum. Ebru hanim isen cikmis keske cikmasaydi o bayan hicyoktan hikaye yerine cozum yollari sunabiliyordu. Siz sanirim proticatle baglantili degilsiniz sadece tema yapiyorsunuz bu sekilde baglantiniz var. Neden firma yetkilisi gibi cevaplarda bulunuyorsunuz? Eger yetkiliysenizde neden cozum yolu yerine bana Varolus hikayeleri anlatiyosunuz anlamis degilim. Bu arada ben bilg muhendisiyim. Uzun zamandirda bu sektordeyim. Xml import ve export. Bana basit basit konusmayin allah askina
  • 15-08-2014, 20:26:38
    Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    Benim uslubumde bir terslik yok, siz o sekilde anliyorsunuz. Ben size sorundan bahsediyorum siz bana baska hikayeler anlatiyorsunuz. Siteyi aktif kullanan birinin sanal posu 1-2-5-10 ay beklemesinin verecegi zarari biliyormusunuz? Sizden alternatif cozum yollari yerine gelmissiniz bana bambaska hikayeler anlatiyorsunuz. Bu sistemi kullaniyorsam bu sizin yaptiginiz ise olan saygimdan.
    Firma yetkilisi değilim, bir bağlantım yok. Çok basit ve özet izah ediyim.

    Siz elinizdeki sistemi yetkin kullanma yeteneğine sahip değilsiniz.
    Sanalpos sorunu her sistemde bir kaç hafta 1-2 aysürebilir. Bankalara pos sistemini sağlayanlar dahi bu konuda zorluk yaşar. Benzeri Finansbank EST pos ile VPOS'da da görülebilir. Finansbank kendi bünyesinde sanalpos hizmeti verme kararı aldıktan sonra hemen eklenmedi bu pos. Halen Proticaret tarafında değil banka tarafında bir takım sorunlar var.

    Herhangi bir malumatınız olmayan konuda, gerçekten çok basitmiş gibi izah ederek destek talep ediyorsunuz.

    Bahsettiğiniz sanalpos problemini (müşterilerimin hiç birinden garanti pos sorunu bildiren olmadı) iş planı olarak proticarete götürün. O şekilde yaptırın.

    Verebileceğim en iyi öneri bu.

    Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu arada ben bilg muhendisiyim. Uzun zamandirda bu sektordeyim. Xml import ve export. Bana basit basit konusmayin allah askina


    Tabi özel mesajlar silindi. Keşke kalsaydı. Geçmiş yazılarınızdan niyetinizi yorumluyorum ben. XML ile ürünlerinizi çıkartıp opencarta entegre edebilirsiniz. Basit basit konuşmuyorum. Bu konuda geçmişte de talepleriniz halen forumda. Bir anda aydınlanıp işaretleme dillerini içmemişseniz tabi. Bir bilgisayar mühendisi olarak çok az sorumluluk üzerinden çok fazla şikayetçi oluyorsunuz. Keşke hiç o ünvanı söylemeseydiniz.

    Tartışmayı uzatmayım. Dilediğinizce sömürebilirsiniz.
  • 15-08-2014, 20:39:49
    ben yetkili birinden destek istedim. ayrica bu sorun degil yeni bir dongu satiri eklenecek. Herneyse yetkili degilsen akil vermeyin bana arkadasim

    ** benim konu açtığım xml arçeliğin xml dosyası diyorum ama.. herneyse arkadaşım bana konu sahibi gibi yazıp yazıp postmu kasıyorsun anlamış değilim ama mümkünse benimle yetkili olmadığın bir yerde dialoga girme.. + herkesin herşeyi bilecek diye birşey söz konusu değil. dahada uzatıp durma. yetkili değilsende fikrini verdin uzaklaş artık yahu
  • 15-08-2014, 20:43:22
    Üyeliği durduruldu
    Sistem PHP olsaydı daha çok kişi yardım eklenti ve tema yapabilirdi diye düşünüyorum. Ama Asp.Net'te her zaman için iyidir .
    Başarılar dilerim, başarılı sistem.
  • 21-08-2014, 16:18:08
    Üyeliği durduruldu
    2,3 versiyonda site adresi www ile ayarlı fakat adres çubuğuna www suz yazdığında site adını www ya yönlendirip açması gerekirken açılmıyor site.
    Nedir bunun sebebi bilen var mı?
  • 21-08-2014, 16:25:07
    independent46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2,3 versiyonda site adresi www ile ayarlı fakat adres çubuğuna www suz yazdığında site adını www ya yönlendirip açması gerekirken açılmıyor site.
    Nedir bunun sebebi bilen var mı?
    web config dosyasının en altında yer alan pasif durumda ki redirect kısmını aktif ederseniz sorun çözülecektir.