Benim uslubumde bir terslik yok, siz o sekilde anliyorsunuz. Ben size sorundan bahsediyorum siz bana baska hikayeler anlatiyorsunuz. Siteyi aktif kullanan birinin sanal posu 1-2-5-10 ay beklemesinin verecegi zarari biliyormusunuz? Sizden alternatif cozum yollari yerine gelmissiniz bana bambaska hikayeler anlatiyorsunuz. Bu sistemi kullaniyorsam bu sizin yaptiginiz ise olan saygimdan.
Firma yetkilisi değilim, bir bağlantım yok. Çok basit ve özet izah ediyim.
Siz elinizdeki sistemi yetkin kullanma yeteneğine sahip değilsiniz.
Sanalpos sorunu her sistemde bir kaç hafta 1-2 aysürebilir. Bankalara pos sistemini sağlayanlar dahi bu konuda zorluk yaşar. Benzeri Finansbank EST pos ile VPOS'da da görülebilir. Finansbank kendi bünyesinde sanalpos hizmeti verme kararı aldıktan sonra hemen eklenmedi bu pos. Halen Proticaret tarafında değil banka tarafında bir takım sorunlar var.
Herhangi bir malumatınız olmayan konuda, gerçekten çok basitmiş gibi izah ederek destek talep ediyorsunuz.
Bahsettiğiniz sanalpos problemini (müşterilerimin hiç birinden garanti pos sorunu bildiren olmadı) iş planı olarak proticarete götürün. O şekilde yaptırın.
Verebileceğim en iyi öneri bu.
Bu arada ben bilg muhendisiyim. Uzun zamandirda bu sektordeyim. Xml import ve export. Bana basit basit konusmayin allah askina
Tabi özel mesajlar silindi. Keşke kalsaydı. Geçmiş yazılarınızdan niyetinizi yorumluyorum ben. XML ile ürünlerinizi çıkartıp opencarta entegre edebilirsiniz. Basit basit konuşmuyorum. Bu konuda geçmişte de talepleriniz halen forumda. Bir anda aydınlanıp işaretleme dillerini içmemişseniz tabi. Bir bilgisayar mühendisi olarak çok az sorumluluk üzerinden çok fazla şikayetçi oluyorsunuz. Keşke hiç o ünvanı söylemeseydiniz.
Tartışmayı uzatmayım. Dilediğinizce sömürebilirsiniz.