Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıldır proticaret kullanıyorum fakat şuanda garanti bankası 3d sanal pos entegrasyonunu değiştirmiş. + taksit veya 60 gün gibi erteleme seçeneği koymuş. ufak bir kod eklenmesi gerekiyor.( koduda garanti bankasından alıp kendilerine gönderdim.) Uygun görülürse yazılımcı tarafından bir sonraki versiyonda eklenebilirmiş. Ben o zamana kadar kullanamadıktan sonra ne anlamı varki? Opencarttan geçiş yapmıştım 2 yıl önce keşke yapmasaydım. herşeyini değiştirebiliyordum. Anlayacağınız keyfe kedere kaldık
Gerçekten anlamıyorum sizi. 10 banka sürekli değiştirecek, her değişiklikte bir versiyon çıkacak. Veya daha kötüsü sizin söylediğiniz gibi tek tek müşterilerle ilgilenip bu değişikliği uygulayacaklar. Şimdiye dek sanalposlarda hiç sorun yaşatmadılar. Değişiklikler 1-2 ay içinde uygulandı. Opencartta böyle bir şansınız kesinlikle yok. Magento da dahil.

Elinizdekini yaptırmak için baskı uygulamak istiyorsunuz ama yanlış gerekçelere dayanarak yazıyorsunuz.

2010 gibi yakın tarihlerde opensource yazılımlar için döne döne sanalpos entegrasyonlarını uyarlamak için çabalardık. Aradan geçen 4 yılla karşılaştırınca yazdığınız haksızlık oluyor.