ben kimseden arayuz almadim. Kimle karistiriyorsunuz beni anlamis degilim. Sizden arayuzle ilgili sadece gecen konusmamiz, ben firsat urunu tarzinda modul yapabilirmisiniz dedim, sizde bana benim temalarimin icerisinden o modulu cikaramam sizinkine uymaz vs. dediniz e bana yeni bir tema onerdiniz.
Benim uslubumde bir terslik yok, siz o sekilde anliyorsunuz. Ben size sorundan bahsediyorum siz bana baska hikayeler anlatiyorsunuz. Siteyi aktif kullanan birinin sanal posu 1-2-5-10 ay beklemesinin verecegi zarari biliyormusunuz? Sizden alternatif cozum yollari yerine gelmissiniz bana bambaska hikayeler anlatiyorsunuz. Bu sistemi kullaniyorsam bu sizin yaptiginiz ise olan saygimdan. Baski yapma olayini nerden uyduruyosun onu anlamis degilim. Ben basima gelen sorundan bahsediyorum. Ebru hanim isen cikmis keske cikmasaydi o bayan hicyoktan hikaye yerine cozum yollari sunabiliyordu. Siz sanirim proticatle baglantili degilsiniz sadece tema yapiyorsunuz bu sekilde baglantiniz var. Neden firma yetkilisi gibi cevaplarda bulunuyorsunuz? Eger yetkiliysenizde neden cozum yolu yerine bana Varolus hikayeleri anlatiyosunuz anlamis degilim. Bu arada ben bilg muhendisiyim. Uzun zamandirda bu sektordeyim. Xml import ve export. Bana basit basit konusmayin allah askina