• 01-12-2013, 21:48:52
    #1
    Üyeliği durduruldu
    merhaba haber editörlüğü veya ürün ekleme yada yorum yapma gibi iş aramaktayım . İstenılen sayıda haber ekleyebilirim ,istenirse başlık veya ilk yazıyı değiştirebilirimde , ödeme haftalık olması tercihimdir.Ödeme garanti cepbank veya banka havalesi.

    100 copy past yazı veya haber 25 tl ( başlık veya ilk yazı değiştirilir)
    haftalık 800 haber yada yazı girişi yapabilirim
    şuan gustodi.com da restoran girişlerini yapmaktayım wp sistemde

    skpe ece.esen
    mail parfumm@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz
    İyi Çalışmalar.....
  • 01-12-2013, 21:52:15
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Siteye daha yeni üyesin, yazma biçimin güven vermiyor. Dün yine aynı bu tarz konu açtın bu kadar çok sık aynı konuyu açmaman gerekir.

    Son olarak editörüm diyorsun cümleye ''slm ece ben'' sence insanlar yazıları düzgün yazmayan birini editör olarak ister mi ?
  • 01-12-2013, 21:53:58
    #3
    40'tan 25'e inmiş. Ha gayret 10 tl'ye inmene az kaldı.
  • 01-12-2013, 21:54:06
    #4
    ece bu yazım tarzı ile zor
  • 01-12-2013, 21:57:31
    #5
    https://www.r10.net/is-arayanlar/1167...-ariyorum.html

    https://www.r10.net/editorluk-post-is...-ariyorum.html

    https://www.r10.net/is-arayanlar/1167...-ariyorum.html

    https://www.r10.net/editorluk-post-is...-ariyorum.html

    1 konu yeterli aslında, ve bilmiyorsanız öğrenmek için göz atmanız gerekiyor.
    Böyle konu aç, kaç mantığıyla olmaz.

    Ayrıca, ödemeleri ece ismine mi alıyordunuz? Cevap gelmedi hala.
  • 01-12-2013, 22:03:52
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Ece esen neden takildin?

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:03:52 -->-> Daha önceki mesaj 22:02:35 --

    İŞİne bakk ,boŞwer sen
  • 01-12-2013, 22:04:26
    #7
    tivi3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ece esen neden takildin?
    Bu tarz konular açanlar ve sohbet tarzı konuşanlar genelde ödemeyi erkek isimleri ile alır da..

    Madem öyle diyorsunuz, problem yok. Ancak bölümdeki mesajları vs. incelemenizi öneririm.

    Yoksa çok fazla tepki alırsınız gibi....

    ****

    Ahahah boşverdim merak etmeyin.
  • 01-12-2013, 22:05:37
    #8
    Ben hiç slm ben cüneyt diye konu başlığı atmadım.
    Pazarlamaya seksüellik mi katıyor acaba
  • 01-12-2013, 22:06:46
    #9
    Üyeliği durduruldu
    tivi3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ece esen neden takildin?

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:03:52 -->-> Daha önceki mesaj 22:02:35 --

    İŞİne bakk ,boŞwer sen
    Bak şuraya yazıyorum sen bu konuşma tarzıyla gidersen 1 hafta için de ban yersin.