• 26-11-2015, 19:39:19
    #19
    Temenni ileten herkese teşekkürler. İşin kötü yanı ekranı yaptırmaya kalksam TV'nin kendi ücreti ile aynı fiyata gelecek. Servis indirim yapar mı onu düşünüyorum en kötü ihtimal.
  • 26-11-2015, 20:41:40
    #20
    Tüketici haklarına gidersen 3-4 yıldaşansım varsa belki çözülür benim 2. Senem olay mahkemeye yansıdı 3 da bir mahkemeye gidiyorum hakimler teknoloji konusunda zaten çok geride o yüzden tüketici hakem heyetine gidersen dahada zararlı çıkarsın benden 100 tl ye yakın mahkeme para aldı dahada zararlı çıktım
  • 26-11-2015, 21:57:45
    #21
    Aynı olay başıma geldi. 3000 liralık tv kırık çıktı.10 gün markanın servisi ve mağaza arasında gittim geldim.Sonunda Gittim aldığım mağazaya yakarım bu tv yi avm nin ortasına atarım diye bağırırken, tv yi değiştiler.
  • 27-11-2015, 02:13:14
    #22
    khA
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam öncelikle yalan söyleyerek işe başlamayın, her şeyi olduğu gibi anlatmanız daha sağlıklı olur. Yalan söylediğiniz ortaya çıkarsa "ben sağlam gönderdim" şeklinde, bu sefer ihale tamamen size kalabilir. Umarım en yakın zamanda sorunuz hallolur.
  • 27-11-2015, 08:54:23
    #23
    Üyeliği durduruldu
    Maalesef suç sizin.
  • 27-11-2015, 12:22:12
    #24
    Uqurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ürün sayfasında servis kurulumu gerektirmiyor ibaresi var. Buna dayanarak ben de çağırmadım. Zaten açar açmaz ekran açıldı. Kurulumluk bir durumu yoktu.

    Kolide herhangi bir hasar yoktu.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Servis kursun kurmasın farketmez.İnternetten tv alırken mutlaka servisi çağırın koliyi açmadan.Hasar var ise tutanak tutarlar hakkınızı ararsınız.Böyle bir durumda tüketici haklarına başvursanız bile hiçbir sonuç alamazsınız.

    HB biz sağlam gönderdik müşterimiz iade etmek için kırmış gibi bir savunma ortaya çıkarabilir.Zaten kargodan teslim alırken kontrol etmediğiniz için en başka hata yapmışsınız.1kova soğuk su içn hocam iyi gelir geçmiş olsun...
  • 27-11-2015, 12:55:37
    #25
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun.
  • 27-11-2015, 13:07:12
    #26
    Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kutuyu açarak hata yapmışsınız,bildiğim kadarıyla servisin açması lazım,eğer servis açmış olsa kargoda hasar görmüş olsa bile iade işlemi çok kolaylaşırdı.Kolay gelsin
    Kesinlikle katılıyorum LCD televizyonu servisi gelip takıyor eğer birşey olursa onlar tutanak tutuyor. Sorunun çözümü zor gibi, hayırlısı olsun.
  • 27-11-2015, 18:26:33
    #27
    Benzer bir durum benim basimada geldi.evde olmadigimiz icin tv yi komsuya birakip ve ona imza attirarak tv yi birakiyorlar. Komsudan kargoyu alirken yurtik oldugunu farkeder fark etmez hemen hepsiburadayi aradim. Samsung servisini cagirmami soylediler. Servis geldiginde kolide hasar oldugu icin acmayacaklarini, acarlarsa sucun sorumlulugun bizde oldugunu soylediler. Kargo sirketine gittigimde cok sukur ki sorun cikarmadan gecmis tarihli tutanak tuttuk. Tutanak ile hepsiburadaya gitmesine ragmen hepsiburada koliyi ( ki koli acilmadan kargoya geri iade ettim ve resim cektim ) actigimi idda ederek kargoyu geri teslim almadilar. Bir hafta defalarca musteri hizmetlerini aramama ragmen ancak sorunu cozduler ve odeme yaptilar.

    Sana tavsiyem 14gun yasal suren var. Hakem heyetine gidersen onlar sana posta ile urunu iade etmek istedigini belirten cayma hakkini iadeli tahaautlu posta atmani soyleyeceklerdir. Cayma hakkini kullanarak urunu iade edebilirsin. Urunun dogal kullanim durumlarinda bile zarar gorse cayma hakkiniz vardir. Hepsiburadayi inatla arayin ve defalarca cayma hakkindan kullanmak istedigini soyle. Brn ancak bir hafta konusarak ve tutanak olmasina ragmen ancak cozduler.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:26:33 -->-> Daha önceki mesaj 18:20:58 --

    Hepsiburada.com dan alisveris yaparken 2 defa dusunun. 14gunun gecmemesi icin bir an evvel cayma bildirimini firmaya gonderin.

    Tutanagim olmasina ve tutanakta koli acilmadigi yazmasina ragmen koli acilmistir diyerek urunu kabul etmediler. Hergun kargo hepsiburada ile yurtici kargo arasinda gitti geldi.sonunda kargo bana geri gelmeden tutanagimi ve tutanakta yazan koli acilmamistir yazisini anlamis olacaklar ki parami iade ettiler. Eger yardima ihtiyacin olursa pm at.