Benzer bir durum benim basimada geldi.evde olmadigimiz icin tv yi komsuya birakip ve ona imza attirarak tv yi birakiyorlar. Komsudan kargoyu alirken yurtik oldugunu farkeder fark etmez hemen hepsiburadayi aradim. Samsung servisini cagirmami soylediler. Servis geldiginde kolide hasar oldugu icin acmayacaklarini, acarlarsa sucun sorumlulugun bizde oldugunu soylediler. Kargo sirketine gittigimde cok sukur ki sorun cikarmadan gecmis tarihli tutanak tuttuk. Tutanak ile hepsiburadaya gitmesine ragmen hepsiburada koliyi ( ki koli acilmadan kargoya geri iade ettim ve resim cektim ) actigimi idda ederek kargoyu geri teslim almadilar. Bir hafta defalarca musteri hizmetlerini aramama ragmen ancak sorunu cozduler ve odeme yaptilar.
Sana tavsiyem 14gun yasal suren var. Hakem heyetine gidersen onlar sana posta ile urunu iade etmek istedigini belirten cayma hakkini iadeli tahaautlu posta atmani soyleyeceklerdir. Cayma hakkini kullanarak urunu iade edebilirsin. Urunun dogal kullanim durumlarinda bile zarar gorse cayma hakkiniz vardir. Hepsiburadayi inatla arayin ve defalarca cayma hakkindan kullanmak istedigini soyle. Brn ancak bir hafta konusarak ve tutanak olmasina ragmen ancak cozduler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:26:33 -->-> Daha önceki mesaj 18:20:58 --
Hepsiburada.com dan alisveris yaparken 2 defa dusunun. 14gunun gecmemesi icin bir an evvel cayma bildirimini firmaya gonderin.
Tutanagim olmasina ve tutanakta koli acilmadigi yazmasina ragmen koli acilmistir diyerek urunu kabul etmediler. Hergun kargo hepsiburada ile yurtici kargo arasinda gitti geldi.sonunda kargo bana geri gelmeden tutanagimi ve tutanakta yazan koli acilmamistir yazisini anlamis olacaklar ki parami iade ettiler. Eger yardima ihtiyacin olursa pm at.