Arkadaşlar merhaba,
dmeq.com domaini bir seneden fazladır bende durup duruyordu. Sonunda değerlendirmeye karar verdim ve DMEQ :: Digital Media Excess Quad adresini açtım.
Yazılım tamamen bana aittir.
Sıradaki yapacağım yapı üyelerin bütün bölümlere bilgi girmesi ve moderator ile yönetici kişilerin onay ve düzenleme yapabilmesi olayı. Üyelerin blog sayfası açmaları (subdomain şeklinde)
Ayrıca küçük bir not yazmak istiyorum.
Elinde Türkçe ve düzenli, kategorilendirilmiş, genellikle resimli veritabanı olupta satmak isteyenler olursa bana ulaşmasını rica ediyorum.
Site hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Dmeq.com
7
●1.015
- 16-03-2008, 13:35:46Vay canina. O halde calip cirmaya sadece dun basladin ? Ya da bu mesaji attiktan sonra oyle mi ?TurkPhp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-04-2008, 19:10:52Neden bahsediyorsun sen!zpnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalıp çırpmak dediğin nedir? neyi çalıp çırpıyormuşum. yazılımlarım içerisinde mümkün olduğu kadar ücretsiz bileşen dahi kullanmam ben. Tanımadığım kişiler hakkında yorumlar yazma!
kastettiğin içerik ise, kendi sitelerinden otomatik olarak aldırıyorum ve altında kaynak belirtiyorum.
açıklama bekliyorum sayın hocam. - 08-04-2008, 01:21:22Benim sunucumu, benim kaynaklarimi izin almadan kullanmanin adi calmaktir.
Videoproxy.org youtube kapali kaldiginda actigim site. Acip burada duyurdugum gece siten ustundeki youtube linklerini benim sitem ustunden acilacak sekilde degistirdin. Ne bana haber verdin, ne de youtube acilana kadar veri cekmeye calismayi biraktin. Cekmeye calismak diyorum cunku bir yerden sonra pek birsey alabildigini soyleyemicem. Bununla birlikte sitende hic bir yerde videoproxy diye bir link ya da alintidir yazisi gormedim bu surec icinde.
Bir suru log var elimde anlik tutulan ama gecenin bu saatinde hic hic ugrastirma beni. Butun o isimin gucumun arasinda oturup bir de seninle ugrastim. - 08-04-2008, 15:03:54Sevgili kardeşim aynı olayı biz de youtube.dmeq.com adresinden yaptım bu bir ikincisi youtube yüklenen videoları senin playerin içinde oynatmam hırsızlıksa sen dünyanın videosunu çalıyorsun youtubeden. lütfen laf atarken biraz tutarlı at.
ayrıca player linkimi kullanma diye ihtar çekmiş olsaydın anında kaldırırdım ki böyle birşey yapmadın.
senin yaptığın aynı olayı bilirsin ki bende yaptım. site sahipleri izlesin diye playerimi koydum. Sende zaten fikri benden özenip yaptın. Sen fikir hırsızı değilmisin!
siteye hırsız diye laf atıyorsun. - 09-04-2008, 10:33:57Hasta misin rahatsiz misin anlamadim ki ...
Getirdim buraya link yazdim, 20 dk icinde sitenden referer almaya basladim nasil is bu ? Goruyorsunki online'im, konulara mesaj yaziyorum mesaj atip alabilir miyim diye soramiyor musun ? Niye sorasin ki calmak varken di mi ? Bir de gelip kaldirmami isteseydin diyorsun. Ugrasip kodlari yapan benim, linki alip sitene koyan sensin ve ben gelip rica edicem kaldirir misin diye oyle mi ? Aklin aliyor mu su yazdigini ? Almiyor eminimki ama nasil kiviracagini sasirdin iste.
Yok fikri senden calmisim yok youtube'dan da caliyormusum birak Allah askina. -Tekrar- nasil kiviracagini sasirdin. Log'larda sitenin linkini gorene, gelip burda kiminmis diye aratana kadar ne seni bilirdim ne siteni. Nasil bir mantiktir 'sen de ordan caliyorsun ne olmuski' demek ? Amac youtube kapaliyken video izlemek olmasa oturup gelistirirdim arkadasim o siteyi. Video'lari yotube'dan anlik cekip izletmek yerine index'lerdim bir guzel kendi video sitemi acardim. Ne guzel tutardi youtube kapaliyken di mi ?
Hele hele site sahiplerini muhabbetini hic anlamadim. Gayette site icindeki hemen her video linki benim sitemden cekiliyordu. Yarattigin trafigi ve sunucu yukunu aklin aliyor mu ? Benim calisip kazandigim parayi calip harciyorsun resmen ama basmiyor kafan. Daha cok isine gelmiyor gibi gerci ...
Neyse ne halin varsa gor. Kalkip fikri benden caldin asil hirsiz sensin diyecek kadar sacmalamis haldeyken sana daha fazlasini yazmak vakit harcamaktan otesi degil.