Wp elementor karşılaştığım sorun
4
●88
- 17-03-2026, 11:32:59iyi forumlar , elementor tarafını yeni kullanıyorum çok acemiyim öncelikle onu söylemem gerekir. videolardan öğrendiğim kadarıyla ilerliyorum. fakat çözemediğim bir sorun var, wp admin giriş yaptıgım tarayıcıda herşey güzel duruyor, fakat farklı tarayıcıya alan adımı yazdığımda görüntü tamamen farklı cıkıyor. bunun sebebini çözemedim. bunun çözümü ile alakalı bir metaryel var ise konu altına bırakabilir misin , teşekkürler şimdiden
- 17-03-2026, 11:42:09Merhaba, internette surf yapmak ve çözüm üretmek varken sorup beklemek bana hep sıkıcı gelmiştir,, iyi çalışmalar.
https://www.kadencewp.com/help-center buradan ve biraz da yapay zeka yardımıyla çözüme kavuşabilirsin bence şöyle öneriler verdi;
1. Kadence \"OS Aware\" (İşletim Sistemine Duyarlı) Ayarı
Kadence, ziyaretçinin bilgisayarı veya tarayıcısı "Gece Modu"ndaysa siteyi otomatik olarak ikinci renk paletine (koyu palet) çeker. Admin panelinde beyaz görmenin sebebi ise admin panelinin bu kuraldan muaf olmasıdır.- Çözüm: Görünüm > Özelleştir > Genel > Color Switch (Koyu Mod) yoluna git.
- Eğer burada "OS Aware" seçeneği açıksa kapat. Bu sayede site, ziyaretçinin bilgisayar ayarına göre değil, senin belirlediğin sabit renge göre açılır.
2. Global Renk Paleti Çakışması
Kadence genellikle iki ana palet kullanır: Palet 1 (Aydınlık) ve Palet 2 (Karanlık). Elementor ile çalışırken eğer tema ayarlarında Palet 2 aktif kalmışsa, Elementor içinde beyaz görsen bile dışarıda karanlık palet yüklenir.- Çözüm: Görünüm > Özelleştir > Renkler ve Yazı Tipi > Renkler sekmesine gir.
- En üstteki 3 farklı palet ikonundan (genellikle 1. olan) beyaz ağırlıklı olanın seçili olduğundan emin ol.
3. Sayfa Arka Plan Ayarı (Page Layout)
Dökümanlarda belirtilen bir diğer konu da sayfa bazlı arka plan ayarlarıdır:- Özelleştir > Yazı/Sayfa Yerleşimi > Sayfa Yerleşimi kısmına gir.
- "Design" (Tasarım) sekmesine tıkla.
- Site Background (Site Arka Planı) ve Content Background (İçerik Arka Planı) renklerini kontrol et. Eğer burada o koyu renk seçiliyse beyaza çek.
- 17-03-2026, 11:56:48İlk yazdigin cumleye istinaden cevapliyorum ustad, cozum bulamadigim icin burada nokta atisi cevaplayacak tecrubeli arkadaslar oluyor destek istemek sebebiyle yazdim, ikinci olarakta renklerle ilgili degil sorun , tasarimda farkli cikiyor. Ama cevabin icin tesekkur ediyorum , belki bu yazdigin kisimlarida kurcalayacagimsaimbayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-03-2026, 12:04:31kötü anlamda olması için söylemedim deneyerek bulman her zama daha iyi olacaktır kalıcı tecrübe kazanırsın, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma, sorunun cashe ile alakası yok belki emtia ile olabilirmosyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada internette "DARAMA" yaparken siteni buldum bile ve bende de arka plan o tek renk şekilde gözüküyor, farklı bir konu var. Panel elimde olmadan daha fazla yardım edemem.
"Aram" yapmaya devam et pes etme
bu arada internette "DARAMA" yaparken siteni buldum bile ve bende de arka plan o tek renk şekilde gözüküyor, farklı bir konu var. Panel elimde olmadan daha fazla yardım edemem.