saimbayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, internette surf yapmak ve çözüm üretmek varken sorup beklemek bana hep sıkıcı gelmiştir,, iyi çalışmalar.

https://www.kadencewp.com/help-center buradan ve biraz da yapay zeka yardımıyla çözüme kavuşabilirsin bence şöyle öneriler verdi;

1. Kadence "OS Aware" (İşletim Sistemine Duyarlı) Ayarı

Kadence, ziyaretçinin bilgisayarı veya tarayıcısı "Gece Modu"ndaysa siteyi otomatik olarak ikinci renk paletine (koyu palet) çeker. Admin panelinde beyaz görmenin sebebi ise admin panelinin bu kuraldan muaf olmasıdır.
  • Çözüm: Görünüm > Özelleştir > Genel > Color Switch (Koyu Mod) yoluna git.
  • Eğer burada "OS Aware" seçeneği açıksa kapat. Bu sayede site, ziyaretçinin bilgisayar ayarına göre değil, senin belirlediğin sabit renge göre açılır.

2. Global Renk Paleti Çakışması

Kadence genellikle iki ana palet kullanır: Palet 1 (Aydınlık) ve Palet 2 (Karanlık). Elementor ile çalışırken eğer tema ayarlarında Palet 2 aktif kalmışsa, Elementor içinde beyaz görsen bile dışarıda karanlık palet yüklenir.
  • Çözüm: Görünüm > Özelleştir > Renkler ve Yazı Tipi > Renkler sekmesine gir.
  • En üstteki 3 farklı palet ikonundan (genellikle 1. olan) beyaz ağırlıklı olanın seçili olduğundan emin ol.

3. Sayfa Arka Plan Ayarı (Page Layout)

Dökümanlarda belirtilen bir diğer konu da sayfa bazlı arka plan ayarlarıdır:
  • Özelleştir > Yazı/Sayfa Yerleşimi > Sayfa Yerleşimi kısmına gir.
  • "Design" (Tasarım) sekmesine tıkla.
  • Site Background (Site Arka Planı) ve Content Background (İçerik Arka Planı) renklerini kontrol et. Eğer burada o koyu renk seçiliyse beyaza çek.
İlk yazdigin cumleye istinaden cevapliyorum ustad, cozum bulamadigim icin burada nokta atisi cevaplayacak tecrubeli arkadaslar oluyor destek istemek sebebiyle yazdim, ikinci olarakta renklerle ilgili degil sorun , tasarimda farkli cikiyor. Ama cevabin icin tesekkur ediyorum , belki bu yazdigin kisimlarida kurcalayacagim