Terbiyesiz herif bunun hesabını sorarım
Verdiğin kararlara dikkat et. Artık eski Aziz Yıldırım olacağım. Bunların hesabını sorarım. Son haftalarda hep sizin yüzünüzden puanlar kaybettik.
Vatan'ın haberine göre, son haftalardaki hakem hatalarından yakınan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırımdan sert çıkış. Sezonun ilk yarısında 2-1 kaybedilen Eskişehir maçı sonrası hakem Kamil Abitoğlunun yönetimine isyan eden ve yaptığı Akıllarını başlarına alsınlar açıklamasıyla 21 gün hak mahrumiyeti cezası alan Aziz Yıldırım, dün de Abitoğlunun akrabası Kuddusi Müftüoğluna çattı.
Devre arasında soyunma odasına inen ve Emre ile Tolganın kavgasına şahit olan Yıldırımın, o sırada odasına gitmekte olan maçın hakemine Hocam bunlar senin yüzünden oluyor. Terbiyesiz herif. Bunun hesabını sorarım. Bundan sonra eski Aziz olacağım. Son haftalarda hep hakem hatalarından puan kaybettik. Sen iyi bir hakemsin ama bu yönetim sana yakışmıyor. Kayserideki pozisyona penaltı çalıyor, Santosunkine çalmıyorsunuz. Kararlarına dikkat et. Sizin yüzünüzden kazanamıyoruz. Bugün engel olamayacaksın diyerek tepki gösterdi.
CEZA YOLDA
Bu arada Yıldırımın Müftüoğlu ile tartıştığı dakikaların aynı anda koridorda bulunan polis güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındığı iddia edildi.
Öte yandan Kuddusi Müftüoğlunun, F.Bahçe Başkanının kendisine sarfettiği sözleri ve o an yaşananları raporuna yazdığı öğrenildi. Bu rapor doğrultusunda Aziz Yıldırımın yarın PFDKya sevk edilecek. Yıldırım ağır ceza alması bekleniyor. Bu durumda F.Bahçe Başkanı önümüzdeki hafta Sami Yendeki G.Saray-F.Bahçe maçını statta izleyemeyecek.
Sarvan EL KOYSUN
F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir maç bitiminde MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve TFFyi hedef aldı: F.Bahçenin hakları yeniyorsa, bunu kamuoyuyla paylaşırız. Hakem bugün (dün) penaltımızı vermedi. Sarvan bir türlü ortaya çıkmıyor. Ağırlığını koymasını istiyoruz. Everton maçında statta birşey yokken ceza verenlerle G.Saraya para cezası verenler aynıdır.
İŞTE ÇİFTE STANDART
fenerbahce.org 11. haftadaki Kayseri maçında Carlosun Cangeleyi çekmesine penaltı çalınıp, dün Santosun düşürülmesine verilmemesini bu görüntülerle destekleyip çifte standart olarak yorumladı.
Kaynak:Vatan
Aziz Yıldırıma Cezamı Geliyor ?
28
●1.081
- 21-03-2010, 16:37:24Yorum yazmıyayım diyordum,sonra taraf tutuyorum anlamına çekilir diyordum ama ileri gidiyorsun arkadaşım.Hiçbir takım başkanı veya yöneticisinin soyunma odasına gidip hakeme fırça atmaya hakkı yoktur. Aziz Yıldırım kim ya ? Ne sanıyor kendini ?OfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Aziz Yıldırımın yaptıgı ilk vukaat degil. Ama herkes görüyor,bu tabu kırılacak 3 büyüklerin başkanlarının hakemler üstündeki baskıları kırılacak.Yazdıgın yoruma bir kere daha bakıp yazmanı rica ediyorum. - 21-03-2010, 16:44:59Üyeliği durdurulduNepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyur kim soyunma odasına girmiş ? İbrahim Kızıl erkek gibi çıksın sözünün arkasında dursun kim girmiş? Onlar söylemezse ben söyleceğim dedi Ali Koç ve Nihat Özdemir maç sonunda açıklama yaptı soyunma odasına felan kimse girmedi diye İbrahim Kızıl biraz erkek olsunda maç sonunda Aziz Yıldırım'ın telefonunu açsın DANSÖZLÜĞÜ meslek edinmiş şahsiyet çıksın açıklasın.Öyle bir söz söyleyip ortalığı karıştırıp sonra çıkıp gidene kadar çıkıp açıklayacaktı.
Bol keseden sallamayın, kolidorda laf söylemiş olabilir Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin hakkını aramıyacaksa niye başkanlık yapıyor ? - 21-03-2010, 16:49:24Üyeliği durdurulduBunları biliyoz zaten, yeni olan şeyler değil. Ceza falan almaz görürsünüz bakın. Adamdaki şekle bak ya. Soyunma odasına girip hakem tehtit edecek
Hakemlerle uğraşıcağı yerde kendi takımıyla uğraşsa ya. Önemli olan oynanan futbolla hakemide yenmek değilmi.. Sadece Fener değil Türk futbolu bu yöneticilerle gram ilerlemez kardeşim..
- 21-03-2010, 16:51:16Tabi ya,herzaman öyle olur.Herkes yalan söylüyor siz dogruyu biliyorsunuzOfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırakın bu işleri ya.Aziz Yıldırımın oraya indigini gösteren kamera kayıtlarıda varmış,Ben bu konuyu açarken kendi haberim olarak açmadım farkındaysan birde bile bile başlıgını "Aziz Yıldırıma Cezamı Geliyor ?" şeklinde açtım çünkü kendi haberim degil.Ancak dün akşam maç bitiminden sonra izledigim bütün spor programlarında,ve bugünde internet sitelerinde gördügüm için bu konuyu açtım.Aziz Yıldırım yine zeytingyagı misali üste çıkmaya çalışıyor ama boş.Herkes kimin ne oldugunu gayet iyi biliyor.
- 21-03-2010, 17:05:10Üyeliği durdurulduNepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ERKEK adam sözünün arkasında durur bu iddiayı ortaya atan başkan çıksın açıklasın diyorum.
Sizler varya Aziz Yıldırım bu hakemlerle lig bitmez bugün bana yarın size dediğinde hepiniz gülüyordunuz çok değil 2 hafta geriye gidelim hepiniz hakeme veryansın ediyordunuz açın bakın konulara hakem hakem diye saldıracak yer arıyorsunuz Eskişehirspor maçından sonra ne oldu? Hani hakemler iyiydi ne oldu biraz erkek adam olunda sesinizi yükseltin buralarda ağlamayın.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin haklarını korumak için başkan seçilmiştir korumuyorsa işinin adına çıksın gitsin başkana ihtiyaç yok demektir.
Yalan söylemiyorsa sözünün arkasında duracak lafı atıp çıkıp gitmiyecek görüntüsü nerede Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına girip çıkarken. Hakem soyunma odasına girmek demek ne demek biliyormusunuz hükmen malubiyeti kabul etmek demektir.
Hakemlerle uğraşıcağı yerde kendi takımıyla uğraşsa ya. Önemli olan oynanan futbolla hakemide yenmek değilmi.. Sadece Fener değil Türk futbolu bu yöneticilerle gram ilerlemez kardeşim..