NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum yazmıyayım diyordum,sonra taraf tutuyorum anlamına çekilir diyordum ama ileri gidiyorsun arkadaşım.Hiçbir takım başkanı veya yöneticisinin soyunma odasına gidip hakeme fırça atmaya hakkı yoktur. Aziz Yıldırım kim ya ? Ne sanıyor kendini ?

Bu Aziz Yıldırımın yaptıgı ilk vukaat degil. Ama herkes görüyor,bu tabu kırılacak 3 büyüklerin başkanlarının hakemler üstündeki baskıları kırılacak.Yazdıgın yoruma bir kere daha bakıp yazmanı rica ediyorum.

Buyur kim soyunma odasına girmiş ? İbrahim Kızıl erkek gibi çıksın sözünün arkasında dursun kim girmiş? Onlar söylemezse ben söyleceğim dedi Ali Koç ve Nihat Özdemir maç sonunda açıklama yaptı soyunma odasına felan kimse girmedi diye İbrahim Kızıl biraz erkek olsunda maç sonunda Aziz Yıldırım'ın telefonunu açsın DANSÖZLÜĞÜ meslek edinmiş şahsiyet çıksın açıklasın.Öyle bir söz söyleyip ortalığı karıştırıp sonra çıkıp gidene kadar çıkıp açıklayacaktı.

Bol keseden sallamayın, kolidorda laf söylemiş olabilir Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin hakkını aramıyacaksa niye başkanlık yapıyor ?