Terbiyesiz herif bunun hesabını sorarım
Verdiğin kararlara dikkat et. Artık eski Aziz Yıldırım olacağım. Bunların hesabını sorarım. Son haftalarda hep sizin yüzünüzden puanlar kaybettik.
Vatan'ın haberine göre, son haftalardaki hakem hatalarından yakınan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırımdan sert çıkış. Sezonun ilk yarısında 2-1 kaybedilen Eskişehir maçı sonrası hakem Kamil Abitoğlunun yönetimine isyan eden ve yaptığı Akıllarını başlarına alsınlar açıklamasıyla 21 gün hak mahrumiyeti cezası alan Aziz Yıldırım, dün de Abitoğlunun akrabası Kuddusi Müftüoğluna çattı.
Devre arasında soyunma odasına inen ve Emre ile Tolganın kavgasına şahit olan Yıldırımın, o sırada odasına gitmekte olan maçın hakemine Hocam bunlar senin yüzünden oluyor. Terbiyesiz herif. Bunun hesabını sorarım. Bundan sonra eski Aziz olacağım. Son haftalarda hep hakem hatalarından puan kaybettik. Sen iyi bir hakemsin ama bu yönetim sana yakışmıyor. Kayserideki pozisyona penaltı çalıyor, Santosunkine çalmıyorsunuz. Kararlarına dikkat et. Sizin yüzünüzden kazanamıyoruz. Bugün engel olamayacaksın diyerek tepki gösterdi.
CEZA YOLDA
Bu arada Yıldırımın Müftüoğlu ile tartıştığı dakikaların aynı anda koridorda bulunan polis güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındığı iddia edildi.
Öte yandan Kuddusi Müftüoğlunun, F.Bahçe Başkanının kendisine sarfettiği sözleri ve o an yaşananları raporuna yazdığı öğrenildi. Bu rapor doğrultusunda Aziz Yıldırımın yarın PFDKya sevk edilecek. Yıldırım ağır ceza alması bekleniyor. Bu durumda F.Bahçe Başkanı önümüzdeki hafta Sami Yendeki G.Saray-F.Bahçe maçını statta izleyemeyecek.
Sarvan EL KOYSUN
F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir maç bitiminde MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve TFFyi hedef aldı: F.Bahçenin hakları yeniyorsa, bunu kamuoyuyla paylaşırız. Hakem bugün (dün) penaltımızı vermedi. Sarvan bir türlü ortaya çıkmıyor. Ağırlığını koymasını istiyoruz. Everton maçında statta birşey yokken ceza verenlerle G.Saraya para cezası verenler aynıdır.
İŞTE ÇİFTE STANDART
fenerbahce.org 11. haftadaki Kayseri maçında Carlosun Cangeleyi çekmesine penaltı çalınıp, dün Santosun düşürülmesine verilmemesini bu görüntülerle destekleyip çifte standart olarak yorumladı.
Kaynak:Vatan