OfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyur kim soyunma odasına girmiş ? İbrahim Kızıl erkek gibi çıksın sözünün arkasında dursun kim girmiş? Onlar söylemezse ben söyleceğim dedi Ali Koç ve Nihat Özdemir maç sonunda açıklama yaptı soyunma odasına felan kimse girmedi diye İbrahim Kızıl biraz erkek olsunda maç sonunda Aziz Yıldırım'ın telefonunu açsın DANSÖZLÜĞÜ meslek edinmiş şahsiyet çıksın açıklasın.Öyle bir söz söyleyip ortalığı karıştırıp sonra çıkıp gidene kadar çıkıp açıklayacaktı.

Bol keseden sallamayın, kolidorda laf söylemiş olabilir Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin hakkını aramıyacaksa niye başkanlık yapıyor ?
Tabi ya,herzaman öyle olur.Herkes yalan söylüyor siz dogruyu biliyorsunuz Bırakın bu işleri ya.Aziz Yıldırımın oraya indigini gösteren kamera kayıtlarıda varmış,Ben bu konuyu açarken kendi haberim olarak açmadım farkındaysan birde bile bile başlıgını "Aziz Yıldırıma Cezamı Geliyor ?" şeklinde açtım çünkü kendi haberim degil.Ancak dün akşam maç bitiminden sonra izledigim bütün spor programlarında,ve bugünde internet sitelerinde gördügüm için bu konuyu açtım.Aziz Yıldırım yine zeytingyagı misali üste çıkmaya çalışıyor ama boş.Herkes kimin ne oldugunu gayet iyi biliyor.