• 05-06-2026, 00:35:47
    #19
    EGY Medya LTD
    FHO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende de bitiyordu API ile aldığımda 20x var şuanda o kurtarıyor ancak
    kdv ile 240 dolar

    multiwhatsapp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben şahsen hiç yapay zeka kullanmamayı öneririm. Yapay zeka firmaları önce para yakıp insanları iyice alıştırdı şimdi de fiyatları yükseltip limitleri düşürüyorlar. Bu modelleri eğitmek ve çalıştırmak insanların vereceği 10-20 dolarla olacak iş değil. Milyar dolarlık yatırımların geri dönüşü nasıl olacak sanıyorsunuz? Yapay zeka balon diyorum kimse inanmıyor. Matematik ortada, bugün hurmayı yersiniz ama sonra tırmalaya tırmalaya çıktığında iş işten geçmiş olur. Bu yüzden kimse yapay zeka kullanmamalı. Herkes kendi becerilerini geliştirmeye odaklanmalı. Kod yazan kendisi kod yazsın, makale yazan kendisi makale yazsın, grafik yapan kendisi grafik yapsın. Ha ne zaman kullanılır? Kişisel bilgisayarım gerçek anlamda işimi kolaylaştıracak ve hızlandıracak noktaya gelirse olur. Onun haricinde antropikmiş çetçıtıpıtıymış ceminaymış filan böyle servisler olmaz. Nasıl herkes kendi işletim sistemini kendi bilgisayarında çalıştırıyor aynı şekilde olmadıkça yapay zekanın götürüsü getirisinden her zaman fazla olacaktır.
    Büyük kolaylık ama hocam şuan kullanılması. 7-8 tane otomasyon yaptım kendime ben yaklaşık günlük 1.5-2 saat işime odaklanabiliyorum.
  • 05-06-2026, 00:37:02
    #20
    EGY Medya LTD
    xmandalorian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Max 6.25x nasıl yetmiyor çok merak ettim kullanım sıklığınız nedir? Hep varolan sohbetlerle mi devam ediyorsunuz ?
    Evet var olan sohbetlerle devam ediyorum.

    pazaryazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forumdan 50 liraya sınırsız claude kullanıyorum.
    Kendi sisteminizde de onu mu kullanıyorsunuz
  • 05-06-2026, 00:37:59
    #21
    Claude 6.25X Sağlayıcı
    Gizem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet var olan sohbetlerle devam ediyorum.
    Her seferinde cache miss yapıyorsunuz ondan limitiniz yetmiyor web üzerinden mi kullanıyorsunuz claudeyi ?
  • 05-06-2026, 00:39:04
    #22
    EGY Medya LTD
    xmandalorian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her seferinde cache miss yapıyorsunuz ondan limitiniz yetmiyor web üzerinden mi kullanıyorsunuz claudeyi ?
    Claude code üzerinden kullanıyorum. Her seferinde yeni sohbet mi başlatılması gerekiyor
  • 05-06-2026, 00:39:23
    #23
    Claude 6.25X Sağlayıcı
    Gizem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Claude code üzerinden kullanıyorum. Her seferinde yeni sohbet mi başlatılması gerekiyor
    Evet yoksa 20x bile yeterli olmaz sizin için
  • 05-06-2026, 00:40:01
    #24
    EGY Medya LTD
    xmandalorian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet yoksa 20x bile yeterli olmaz sizin için
    Bunu deneyeceğim hocam çok teşekkür ederim
  • 05-06-2026, 00:42:49
    #25
    Gizem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Son zamanlarda tüm platformlar limitleri inanılmaz düşürdü. Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz? Normal sohbette bile limitlere takılıyorum. Her üründen 3-5 tane oldu elimde.
    Limitsiz Kiro kullanıyorsunuz bir sorun kalmıyor hocam )
  • 05-06-2026, 02:17:48
    #26
    DortART adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gemini piyasanın *** evladı diyebiliriz. Google ile münasebetim yoktur. Fiyaskodur. Öğrenci prosu duruyor ve onunla arada soru sorarım.
    Öğrenci mail ile alınan pro aboneliği iptal etmeyi unutmayın 7k çekiyor
  • 05-06-2026, 02:19:06
    #27
    Claude 6.25x aldım gayet yeterli limitler zaten iki katına çıkarılmış temmuza kadar claude tarafından şuanlık yetiyor. Birazdaha kafam atarsa bir konu görmüştüm sanırım office uygulamalarının içerisindeki sonnet modelinde limit yokmuş tersine mühendislik ile api haline getirebilir.