• 01-03-2026, 19:54:26
    #19
    bizimkiler kola döküyor diye hep dalga konusu oluyor. ne yapsınlar 2 füze de biz mi atalım ? satın o zaman elinizdeki bilgisayarları windows kullanmayın , Chip kullanmayın , Mac kullanmayın. kimsenin bir önerisi yok herkes onu bunu öteleme derdinde. Din yerine teknolojiye yapılmış yatırım doğru da. hadi buyrun 128 milyar doları elinize verelim bir tane telefon üretin o parayla üretebiliyormusunuz ? tek elden çıkmıyor bir şey illa bir yerde bu bebek yiyen canilerden bir şey almanız lazım. bu bebek yiyici katillerin sonu elbet gelecek . bu katiller de senin paranda olsa sana yaptırmıyor telefonu . iran nükleer füze yapıcam dedi kaç senedir ambargo yiyor. dn de bombalanmaya başladı . adamların dini liderleri öldü bir şey yapamıyorlar . elleri kolları bağlı .
  • 01-03-2026, 20:01:35
    #20
    Hocam TR de başarılı olan başarısız olurken zor
  • 01-03-2026, 22:37:25
    #21
    Envicti ile Güvenle Barın
    CAKNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aksine en fanatik dini duygularla saldiriyorlar. Farklari tarikat seyhleri yerine akillarini takip ediyorlar.

    Kuran da diyor zaten aklini kullanmayan pislik icinde kalir diye.
    Sonuna kadar katılıyorum. Adamların saldırma amacı zaten dini sebepler. Tek amaçları yahudiliği yüceltmek.
  • 01-03-2026, 22:46:39
    #22
    Bu dünya Ragnar Lodbrok a bile kalmadı şimdi Yüce Odinle walhallada kavisli boynuzlardan şarap içiyor




  • 02-03-2026, 15:23:43
    #23
    Perslerin tarihi çok sağlamdı be. İran düşerse sıradaki hedef Türkiye olacak. Bunun herkes farkında. Umarım kan dökülmeden orta yol bulunur sıra buraya gelince.
  • 02-03-2026, 16:34:44
    #24
    _Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Devir çok değişti. Ağırlığı teknolojiye veren kazanıyor. Gerisi HİKAYE.
    Devir değişmedi aslında. Her zaman teknolojiye önem veren kazandı. Bu tarihte de hep böleydi, böylede devam edecek.
  • 02-03-2026, 17:30:15
    #25
    Dini araç olarak gören ve sülalesini zengin eden yolsuzların sonu budur, ha adaleti getirenlerde şeytandan beter insan denemeyecek varlıklar ama yapacak bir şey yok.