• 10-11-2023, 11:15:29
    #1
    Merhabalar,
    3 ay sonra inşallah baba olacağım. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin.
    Çok heyecanlı ve mutlu bir süreç içerisindeyim..


    Alınacaklar konusunda tecrübelerden faydalanmak istedim.
    Bebek arabası, puset, kamera gibi şeyleri aldım.
    Başka neler alınabilir? Neler önerirsiniz?
  • 10-11-2023, 11:18:29
    #2
    mama sandalyesi kesinlikle kaliteli bir şey alın pişman olmazsınız çok kullanışlı oluyor sonradam aktivite masasına dönüşen modellerden aldık biz 5-6 k fiyatı var fakat malzeme olarak kalite ve kullanım olarak bebeğin konforu olarak çok memnun kalacağınız bir ürün üstelik annenin işlerinide çok kolaylaştırıyor. Eğer bütçeniz müsait ise bu tarz ömürlük bir ürün tavsiye ederim.
  • 10-11-2023, 11:18:54
    #3
    Merakla konuyu takipteyim. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
  • 10-11-2023, 11:19:46
    #4
    Benimde 3 ay sonra bebeğim olacak inşallah hocam Allah analı babalı büyütsün inşallah
  • 10-11-2023, 11:21:29
    #5
    Çocuk bezlerini almaya başlayın. Yeni doğan, 1 numara, 2,3,4 ve 5 numara olarak.
    Ama küçük numaraları çok fazla stok yapmayın, hızlıca büyük numaralara geçiş yapılıyor. Yeni doğan ve 1 numaradan çok stok yapmayın mesela.
  • 10-11-2023, 11:24:59
    #6
    ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çocuk bezlerini almaya başlayın. Yeni doğan, 1 numara, 2,3,4 ve 5 numara olarak.
    Ama küçük numaraları çok fazla stok yapmayın, hızlıca büyük numaralara geçiş yapılıyor. Yeni doğan ve 1 numaradan çok stok yapmayın mesela.
    Bebek bezi şimdiden almak risk değil mi hocam? Markaya göre bebeğin vücuduna uyum sorunu oluyor sanırım.
  • 10-11-2023, 11:27:41
    #7
    bycapslock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bebek bezi şimdiden almak risk değil mi hocam? Markaya göre bebeğin vücuduna uyum sorunu oluyor sanırım.
    Haklısın, şimdiden sadece yeni doğan alın. Çocuk doğduktan sonra dediklerimi uygulayabilirsiniz. En iyi marka, en kötü marka diye düşünmeyin. Bazen en iyi markalar da çocuğun vücudunda pişiklere sebep olabiliyor. Bir marka tutturduğunuzda ondan devam edin. Mesela benimkilerde Prima bile pişik yapmıştı. Sonra yıllarca Migros'un kendi markasını kullandık, hiç sorun yaşamadık.
  • 10-11-2023, 11:34:04
    #8
    Otomatik sallanan ana kucağı hayat kurtarır. Bugün almak ileride almaktan iyidir. Ayrıca bebek 6+ aylık olduktan sonra dikey süpürge veya el süpürgesi alman gerekebilir Emekleyecek veya yerde oynayacak. Çok dökecek. Elektrik süpürgesini kur topla vs. büyük eziyet.

    Tebrik ederim bu arada. Umarım sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberini de alırız.
  • 10-11-2023, 11:36:30
    #9
    Benimde 5 ay sonra kızım olacak 🙂 mutluluklar hocam.

    - Bebek bezi hiç alma o kadar stok yapıcan sonra ya o markanın bezleri pişik yaparsa elinde patlıcak.
    - Braun ateş ölçer
    - Bebek odası için xiaomi oda sıcaklığı ve nem ölçer (duvara yapıştırılıyor)
    - anne yanı, bebek arabası, yemek sandalyesi vs.
    - otomatik sallanan ana kucağı çok şart ürün

    Odaya bir bakıcam eksikler neler güncellerim ara ara hocam 👍