• 10-07-2023, 12:49:34
    #1
    Sabah enerjinizi yükselttiğiniz gıda ya da vitamin takviyesi var mı?
  • 10-07-2023, 12:50:05
    #2
    Soğuk duş
  • 10-07-2023, 12:53:00
    #3
    Soğuk suya limon sıkıp için, enerjisiz olmanın temel nedenleri az su tuketmek ve vitamin almamaktır. Suyu sadece susayınca içmeyin.
  • 10-07-2023, 12:57:21
    #4
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Soğuk duş
    Öğleden sonra iş yoğunluğu bittiğinde almak daha iyi geliyor. Sıcaklarda nemin insan üzerinde bıraktığı kötü hissiyatı alıyor.

    Cagsanov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Soğuk suya limon sıkıp için, enerjisiz olmanın temel nedenleri az su tuketmek ve vitamin almamaktır. Suyu sadece susayınca içmeyin.
    Günde ortalama 3-4 litreden az su içmiyorum. Çalışırken sürekli önümde 500ML su kabım var. Hatta günde 1 dolduruşumu limonlu içiyorum. İçine limonları keserek bırakıyorum, belli süre sonra tüketiyorum. Hiç olmazsa en az akşama kadar 5-6 defa dolduruyorum. Çalışma bittiğinde ise akşamları 3-4 bardakta içtiğimi düşünürsek suyu az aldığımı düşünmüyorum. Vitamin eksikliği olabilir. Bende ondan şüphelendiğim için acaba bu şekilde takviye ürünlerden kullanan var mıdır merak ettim. Öneriniz için teşekkür ederim.
  • 10-07-2023, 12:57:41
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Beslenme düzeni nasıl? Eğer yağlı ve şekerli bir beslenme alışkanlığınız varsa, söylenenlerin hiçbiri işe yaramaz. İstediğiniz sonuçları elde etmek için diyet(uzman takibinde) ve spor şarttır.
  • 10-07-2023, 12:57:51
    #6
    Vitamin önerisi alsak harika olurdu
  • 10-07-2023, 13:02:46
    #7
    vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Beslenme düzeni nasıl? Eğer yağlı ve şekerli bir beslenme alışkanlığınız varsa, söylenenlerin hiçbiri işe yaramaz. İstediğiniz sonuçları elde etmek için diyet(uzman takibinde) ve spor şarttır.
    Sabah 10-11 arası kahvaltı, öğlen ara öğünlerde sıklıkla meyve oluyor. Akşam 18:00-19:00 arası yemek oluyor. Genelde gündüzleri kahve, akşamları çay tüketiyorum. Tatlı şeyleri hiç sevmem. Sadece kahvaltıda tatlı yerim. Onun harici tatlı ile aram yoktur. Boy ve kilo olarak spor ihtiyacım yok. Fazlalığım yok, zamanında çok spor yapmıştım. Spor sanki bu havalarda daha çok düşürür gibi, zaten havalar bunaltıcı üstüne ekstra yorgunluk sokarsak hiçbir şey yapasım gelmeyebilir. Sipariş geliyor. Kargo yürüme mesafesi ile 5 dakika uzaklıkta ama ona bile gitmeye üşeniyorum. Hatta bazı günler sipariş gelmez inşallah diyorum o dereceyim

    Gokotas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vitamin önerisi alsak harika olurdu
    Evet, iyi olurdu.
  • 10-07-2023, 13:04:00
    #8
    Gece yemek yerseniz, ağır yerseniz sabah dinç kalkamazsınız. Aynı şekilde düzgün ve düzenli beslenmek de önemli. Ben sabahları 30dk bir yürüyüş yapmazsam mal gibi oluyorum.
  • 10-07-2023, 13:07:20
    #9
    Tahlil yaptırıp doktor önerisi ile kullanmak daha mantıklı fakat, magnezyum takviyelerinin işe yaradığını duymuştum. Kendimde kullanmaya başlayacağım. Belirti ve şikayetlere göre magnezyum tipleri var oradan bakabilirsiniz. Üniversite sınav döneminde dinç kalabilmek içinde pharmaton kullanmıştım. Fakat bu tarz şeyleri doktor önerisi olmadan kullanmak sakıncalı en iyisi gidip işin bileninden öğrenmek.