Niye bu şekilde yaklaşıyorsun ne demek? Sanki küfür etmişim kötü söz söylemişim gibi konuşuyorsunuz?
Sorun bendede değil o zaman ben anydesk ile tek tek üye pc si gezeyim sabahtan akşama kadar? Sadece Yardımcı olmaya çalışıyorum size. IP adresinizi ya özelden yada buradan iletin lütfen kontrol sağlasın arkadaşlar bizden sebep mi drop oluyorsunuz diye. @Ni-Osman;
Est. sitem ettiğim konu birkaç kez söyledim dönüş yapılmadı birden baya fazla hatta. r10da akşama kadar vakit geçiriyor/ticaret yapıyor sosyal faaliyette bulunuyoruz ve sürekli olunca bu iyice zıvanadan çıkıyor. bahsettiğim konu tek bana ait değil,
any vermemin sebebi hataya özellikle kaymaya daha detaylı ve emin sekilde bak diye. ss falan alamıyorum düzeliyor cunku ssden cıkınca tekrar kayma oluyor.
attim ip
sorun bvende değil hocam niye bu şekilde yaklaşıyorsun ? sorun kaç kişide var ne yapayım sıfır monitormu alayım sıfır sıkıntı varken ?
kaç kişide var bu sorun ben sunucu tarafını bilmem. sadece r10da oluyor bu problem tema kaynaklı ve server kaynaklı problem var.
sana anyde attım gelip bakman için ama gelmedin.
sorun bizde değil,
http://ipaddr.io/ adresinde görünen IP adresinizi PM olarak gönderir misiniz?
Bu tür isteklerin tümü kayıt ediliyor sorun nerden kaynaklanıyor loglardan görebiliriz.
Genel olarak kullanıcıları etkileyen herhangi bir problem bulunmuyor bizden kaynaklanan..
@Burti; ben size bi ihtimal sorunu söyliyim gözlemlediğim kadarıyla.
ana sayfada vs iken olmuyor bu sorun.
aşşağıya yorumlara inince deprem gibi zelzele gibi yorumlar sürekli sallanıyor.
2. sayfaya gitmek istediğimde veya ana sayfa herhangi bi yer ozaman r10 baglantıyı kapatıyor ve 15 20 saniye bekletip yenileyince geliyor.
bu deprem olayına bakmalısın.
sorun halen daha gitmedi @Burti;
sürekli bu şekilde her konuda veya 3-5 konuda ara ara gidiyor 15 20 saniye gelmiyor aşırı sinir bozucu olmaya başladı konular mesajalr hep yarım kalıyor.
ayrica konulara girip alta indiğim zaman ekranda titreme kayma var, cihaz yada oturum chrome vs kaynaklı degil sadece bu sitede ve çerez vs herşey silindi.
Adresi Cloudflare dan gelme sorun yaşayan oldugunda burda lokasyon olarak IST mi yoksa yurt dışı herhangi bir yer mi görüyor bakarsa operatör kaynaklı sorun mu en azından onu anlarız.
Adresi Cloudflare dan gelme sorun yaşayan oldugunda burda lokasyon olarak IST mi yoksa yurt dışı herhangi bir yer mi görüyor bakarsa operatör kaynaklı sorun mu en azından onu anlarız.
Operatörde sorun olunca bizde olmuyor bu yüzden insanlar sorunu r10 dan sanabiliyor..
Ben, zaten sorunu tahmin ettim ve burtiye söylemiştim. ama görmedi.
ne zamandır bu sorunu yaşıyorum.
ekran kaymasıyla birlikte sorun çözüldü, detaylı baktıgın icin teşekkür ederim.