Konuşanlar - Bu nedir arkadaş ?
121
●4.782
- 28-06-2021, 11:17:06Üyeliği durdurulduNe var şimdi herkes öyle bir yorum yapmış ki sanki ülkede kimse sevişmiyor. Kardeşim kadın kendini rahat hissetmiş anlatmış senin hoşuna gider gitmez kapat beğenmediysen izleme.
- 28-06-2021, 11:33:41Konuşanlar da cinselliğin çok konuşulduğu için muhafazakar kesimin kesinlikle beğenmediği ama muhafazakar olmasa bile beğenmeyen insanlar da var, açıkcası bende bazı durumlar da beğenmiyorum.
şimdi arkadaşlar burada cinsellik geçiyor diye yok ülke kötüye gidiyor yok batılaştıkça batıyoruz yok, modern türkiye, siyasal islam üzerine yapılmış saçma sapan yorumlar yapıyor. 5 vakit namaz kılan %100 müslüman ülke olduğunu zannediyor ki çoğu kesim anayasa'dan haberleri bile yok
cinsellik geçiyor diye yok ayıp yok günah diye programı eleştiriyorlar, cinselliğin üstü kapalı haricinde kişinin kendi özelini anlatması ya da başka kişilerin özelini anlatması, kadınları küçük düşürücü cinsel muhabbetler edilmesi, kadını meta gösterilmesi gibi şeylerin, erkeği de küçük düşürücü yorumlar ya da o tarz şeylerin paylaşılması bende tasvir etmem, sevmem ve gerek yok da ama sadece cinselliğin günah olduğu ama her türlü pisliğin göz ardı edildiği bir toplumun bu programı eleştirmesi çok gülünç
bana göre gayet başarılı bir girişim olmuş, eğri oturup doğru konuşalım bu programı sizde yapsanız size gelen eleştirileri kabul etmezsiniz ama davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.
televizyonlar da o kadar taciz, tecavüz, aile toplum yapısını ya da düşünceleri bozacak programlar var en kötü örneği gündüz kuşağı açın, yok elti kocaya kaçıyor, yok damat kayınpedere kaçıyor yok karpuz almadı diye başka birine kaçıyor, yok 2 kişi bir erkeğe kaçıyor gibi ülke'nin komik ve de saçma şeylerini ve ön yüzünü izleyen ama sırf öpüşüyor diye yok sırf küfür oluyor diye yok gökkuşağı rengi var diye, rtük dahil şikayet ve eleştiri yağmuruna tutan muhafazakar ve diğer kesim toplumun televizyon daki programlardan haberleri yok galiba ya da kafalarını kumdan çıkarmamışlar müsilaja bulanmışlar.
Gayet kolayı var, izlemek zorunda değilsiniz, zorla kimse sizi izleyin demiyor. Sevmiyorsanız bile kişinin işine saygı duyuyun ki sizde saygı duyulursunuz.
uzak dedğil bundan 20-25 sene önce hatta daha fazlası bile var, huysuz virjin'in programını izleyen var mı bilmiyorum ama o programın şu an çekilmesi imkansız ve o dönemde de huysuz virjin'in küfür ettiği hakaret ettiği yerler var ama işin eğlence kısmı bu ama 1 şikayet bile olmamış o dönem ki niye huysuz virjin diyorum anlayan anlar.
yani işin kısacası siyasal islam. - 28-06-2021, 11:37:07Bu iğrençliği bile savunanlar olmuş yazık. Utanmasa bizden iğrenç ahlaksız oldukları için 20 sene öndeler biz de böyle ahlaksız olalım diyecekler var.
Bu rezil programı hiç izlemedim izleyenlere de anlam veremiyorum. Böyle ahlaksızlıkların nesine güler nesini sever bi insan bunu da aklım almıyor mezhebi geniş olmak lazım bayağı. - 28-06-2021, 11:46:26Burada ahlaksızlık, berbat vs diyenlerin neredeyse tamamı kendi arkadaş ortamında hiç tanımadığı karşı cins hakkında neler neler söyler onda sorun yok ama bu programda yayınlanınca mı sorun oldu şimdi? İzlemeyin geçin madem beğenmiyorsunuz. Neymiş batının ahlaksızlığını örnek alıyormuşuz arkadaşlar bundan çok da önemli konularımız var bizim. Onları çözelim de varsın bu Türk insanları da ne kadar terbiyesiz desinler ya misal sırf yaptığı yemeği beğenmedi diye öldürülen kadınlar olmasın, ya da eski arkadaşlarından birini yolda görünce selam verdi diye sen beni mi aldatıyorsun diye defalarca kez bıçaklanmasın, çocuklarının gözleri önünde boğazları kesilmesin. Bunları aştıktan sonra terbiye kısmına çok takılmayın yani. Kendisi rahatsız olmadıktan sonra ki bu kadın bir dönem survivor'da vardı sanıyorum. Tüm gün kanallarda magazin haberi kovalayanlar kadının bu olayı anlatmasına takılmış. Bunu diyen de birkaç gün önce Şeyma Subaşı'ya bu kız da az k....r değil para nerede o orada diyordu. Ne farkı var şimdi onunla bunun. Yaşam tarzınızın içerisine yerleşen bir olayı duydunuz diye bir de ahlak bekçiliği yapmayın lütfen.