• 24-02-2021, 03:03:52
    #1
    İşim gereği sürekli evde masa başındayım. Hem derslere giriyorum, hem çalışıyorum. Spor yapmaya vs hiç vaktim olmuyor açıkçası. Evde durdukça da kilo alıyorum. Bi çözümünüz vs var mı bildiğiniz birleş?
  • 24-02-2021, 03:06:58
    #2
    Hocam günlük olarak basit egzersizler yapabilirsin veya youtube kanalları var çok faydalı içerik üretenler var. https://www.youtube.com/channel/UCcx...JU47se3xpdrpQw [ Ege Fitness] yararlı içerikleri var bende deneyebilirsin. İş aralarında veya 10 dakikada yaparak hiç de olmazsa katkı sağlarsınız. Ayriyetten masa başında çok yemek yememeye bakın kilo aldırıyor.
  • 24-02-2021, 03:10:18
    #3
    Valla kardeşim ben bugün iyice kafaya koydum epey kilo almışım son 6 ayda çok fark etmeden. PX90 eğitimi alacağım büyük ihtimalle. Şimdiden yemeye içmeye dikkat etmeye başladım. Benim için tek problem alkol gibi ama onu da fazla almıyorum, şeker zaten çaya kahveye hiç atmam. Sadece yemeklerden sonra canım aşırı tatlı istiyor, yemeklerden sonra olması çok sıkıntı gibi ama kafama koyunca bir şeyleri yapabiliyorum, diyetisyene gitmeyi açıkçası düşünmüyorum benim de pek vaktim olmadığından. 2 tane bebeğimiz var eşim de çalıştığından yemek problem oluyor ve hazır yemek yemeyi sevmiyorum, kendim de kahvaltı dışında hazırlayamıyorum. O yüzden PX90 eğitimini deneyeceğim, çok zor da olsa 3 ayda epey gelişim gösteren fakat zorlayan bir eğitim olduğundan ve ben ham olduğumdan biraz korktum ama deneyeceğim. Günde en az 10 bin adım atıyorum fakat yine de kilolar gitmiyor, farklı şeyler denemek ve beslenme alışkanlıklarımda düzenleme yapma gereği duydum. Hırs yapmanı öneririm sana da. Hırs olmazsa gerçekten hiç bir şey olmuyor.
  • 24-02-2021, 03:32:36
    #4
    Hiç zaman bulamıyorsanız bol bol su için ödem attırmaya yardımcı olur hiç yoktan.
  • 24-02-2021, 03:33:36
    #5
    outis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşim gereği sürekli evde masa başındayım. Hem derslere giriyorum, hem çalışıyorum. Spor yapmaya vs hiç vaktim olmuyor açıkçası. Evde durdukça da kilo alıyorum. Bi çözümünüz vs var mı bildiğiniz birleş?
    Aynı derdi paylaşıyoruz. Sabah 6 da kalkıp koşma vakti geldi sanırım.
  • 24-02-2021, 03:42:00
    #6
    Bize gelince, ne yiyip içsek bir türlü kilo alamıyoruz
  • 24-02-2021, 04:04:18
    #7
    Sağlıksız kilo vermek istiyorsan su diyeti yap 12 kilo gidiyor
  • 24-02-2021, 06:18:54
    #8
    Tek öğün yiyerek 2 haftada 6 kilo verdim
  • 24-02-2021, 07:39:19
    #9
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam bende evde kilo verdim pandemi döneminde. Sabah 2, akşam 2 saat koşuya çıktım hergün. Zaten sporcu olduğum için aşırı yormadı beni ama size yorucu gelebilir azaltın. Hocam 0 şeker 0 tatlı çözüm değil. Hiç yemezseniz dayanamayıp diyeti bozarsiniz çünkü alışkın olduğunuz şeyi birden bırakmaya çalışmayın. Yavaş yavaş azaltın 15-20 günde sifirlamış olursunuz. Protein ağırlıklı alın çünkü protein tok tutar. Birde günde 1 kez ayran için ekmeğiniz de kepekli olsun. Bunlar göbek bölgesindeki yağlanmayı azaltır. Alt göbeğe gelincr ayrı bir dert spordan başka çareniz yok. Birde biraz sınav çekmenizi tavsiye ederim çünkü kaslarınız da yanabilir kilo verirken sırf yağdan gitmez. Sarkmada oluşabilir hocam ben ağırlık çalışarak engelledim. Giden yağı kasla doldurdum diyebilirim.