Valla kardeşim ben bugün iyice kafaya koydum epey kilo almışım son 6 ayda çok fark etmeden. PX90 eğitimi alacağım büyük ihtimalle. Şimdiden yemeye içmeye dikkat etmeye başladım. Benim için tek problem alkol gibi ama onu da fazla almıyorum, şeker zaten çaya kahveye hiç atmam. Sadece yemeklerden sonra canım aşırı tatlı istiyor, yemeklerden sonra olması çok sıkıntı gibi ama kafama koyunca bir şeyleri yapabiliyorum, diyetisyene gitmeyi açıkçası düşünmüyorum benim de pek vaktim olmadığından. 2 tane bebeğimiz var eşim de çalıştığından yemek problem oluyor ve hazır yemek yemeyi sevmiyorum, kendim de kahvaltı dışında hazırlayamıyorum. O yüzden PX90 eğitimini deneyeceğim, çok zor da olsa 3 ayda epey gelişim gösteren fakat zorlayan bir eğitim olduğundan ve ben ham olduğumdan biraz korktum ama deneyeceğim. Günde en az 10 bin adım atıyorum fakat yine de kilolar gitmiyor, farklı şeyler denemek ve beslenme alışkanlıklarımda düzenleme yapma gereği duydum. Hırs yapmanı öneririm sana da. Hırs olmazsa gerçekten hiç bir şey olmuyor.