Hiç bişey yapamıyorsanız editörlük-post işleri kısmına girin c/p için bi konu açın yarın ödersiniz paranızı. Ben öğrencilik yıllarımda r10un veritabanı sıfırlanmadan önce yıllarca bu şekilde para kazandım. Sadece bu işlerle, hem okudum hem yurt paramı ödedim hemde sevgilimle gezdim. Bu platformu böyle dertlerinizi dile getirmek için değilde para kazanmak için kullansanız şuan ki derdiniz kalmayacak zaten. Yıllar öncesine göre cidden forumda baya bi kalite düşüklüğü görüyorum, kimse üstten bakıyormuşum gibi düşünüp yanlış anlamasın.
Ne kadar verimli bi platformda olduğunuzun farkında değilsiniz. Yıllarca davetiye arayanlar biliyordu buraların değerini..
100₺ için Rezillik :)
65
●3.486
- 05-12-2020, 23:11:13Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Değişiklik arayana kadar, üstündeki kardeş gibi çözüm üret, fikir ver. Asıl sen değişiksin. Sen değişik adam görmemişsinPeder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-12-2020, 23:12:47Üyeliği durdurulduTamamını okumadın dimi ?Peder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-12-2020, 23:13:34Peder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çocuksun sen çocuk. 12 senelik üyeler gelip sana 4 AYLIK üyesin demesinimi bekliyorsun?
Üyelik ayına yılına göremi, karar veriyorsun.oku öyle cevap ver - 05-12-2020, 23:15:58Yine konuda saçma insanlar var takılma, bu arkadaşının ağzına laf vermek gibi olucak yeri geldiğince en ufak olayda "benim arkadaşımdn borç istediğin günleri hatırlatma" v.b derse susar kalır insan kişilik ve karakter önemli tabi kişiye göre anlayana yeterli cevaptır.
- 05-12-2020, 23:17:59Güzel kardeşim, ben hepsine yeterim merak etme. Konuyu anlamayıp yazan o kadar çok insan var ki .Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan gibi cevap veren nadirler var. Boşver yazsınlar ben takmıyorum. - 05-12-2020, 23:39:34Belki alan olur diye şu konuyu bırakayım.. en azından ihtiyacım giderir.
Çok uyguna koydum.
https://www.r10.net/account-amp-lisa...8127463-a.html
çocuksun sen çocuk. 12 senelik üyeler gelip sana 4 AYLIK üyesin demesinimi bekliyorsun?