• 02-07-2020, 01:35:35
    #10
    Babam şeker hastası birde aşırı tuzu seviyor
  • 02-07-2020, 01:37:08
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    1 sene 2 ay önce dedemi kaybettim. kalp krizi geçirdi, sol taraftan felç indi. son anda hastahaneye yetiştirdik. kalbinde pil vardı. sonrasında hastahanede yoğun bakıma girip çıktı ilaçlar vs. prostat olduğu için meğer küçük abdestini yapıyor zannediyormuş ama yapamıyormuş. su içeride birikiyormuş. ciğerlerine kadar su doldu. her gün ortalama 3 litre civarı sıvı boşaltılıyordu vücudundan. 1.5 ay bu şekilde gitti. elleri ayakları şişmişti aynı şekilde. 84 yaşındaydı. turp gibiydi kalp pili haricinde. allah mekanini cennet eylesin. bunları göz önünde bulundurun. acilen bu şekilde bir arkadaşımın dedesi yaşamış diyin. iyice incelesinler.
  • 02-07-2020, 01:37:22
    #12
    Hastaneye randevu alıp gideceğiz.bu gidişle uyku haram bana ne yapalım
  • 02-07-2020, 01:39:18
    #13
    O şişmeler ödem oluşuyordur ama siz doktorunuza gitmenizde fayda var kontrol altında tutulması gerekiyor.
    6 aylık ameliyatlı bir insan için normal olabilir şişme ve morluk ayrıca morluğun sebebi şu olabilir comadin ilaç kullanıyorsa kan sulandırıcı INR sini düzenli olarak ölçtürmeniz gerekir her ay..
    Yüksek INR çıkarsa kan değerleri vücutta fazla kan oluşur oda morluk yapar vücut fazla kanı atmak için burun kanaması vs oluşabilir burun kanarsa kesinlikle tampon vs yapmayın kanasın bırakın.. aksi durumda beyne pıhtı bile atabilir INR i düzenli ölçtürün her ay.. INR önemlidir kalp ameliyatı olan insanlarda..
  • 02-07-2020, 01:41:55
    #14
    webinyeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Babam 6 ay önce kalp ameliyatı oldu ve çiğerindeki su alındı şimdi Elleri ayakları şişmiş ve mor bu normalmi ne yapmamız lazım
    Hocam benim amcamda da böyle bir durum var(kalp ameliyatı olmadı), damar tıkanıklığı olma riski var, sizi de asla korkutmak istemem o yüzden kesinlikle ihmal etmeyin ve hemen doktora başvurun. Allah acil şifalar versin, babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
  • 02-07-2020, 01:45:40
    #15
    webinyeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hastaneye randevu alıp gideceğiz.bu gidişle uyku haram bana ne yapalım
    Ayrıca şunuda ilave edeyim babanız şeker hastası olduğunu söylediniz şeker hastalarının yaraları kolay kolay iyileşmez..
    Eğer şeker hastasıyla diyabet şeker doktoruna ayrıca gitmeniz gerekir şeker hastalığını da kontrol altında tutmanız gerekior insülün vs kullanıyorsa.
    Şeker hastalarının yaraları normal insana göre geç iyileşir yaralar geç kapanır bu yüzden temiz ve titiz olmanızda fayda var birde yarayı iltihap vs kaptırmamaya özen gösterin.
    Şeker hastalığı da tehlikeli bir hastalıktır bunun için uzmanı olan diyabet-şeker doktoru gözetiminde olmasında fayda var..
  • 02-07-2020, 01:46:06
    #16
    zablin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam benim amcamda da böyle bir durum var(kalp ameliyatı olmadı), damar tıkanıklığı olma riski var, sizi de asla korkutmak istemem o yüzden kesinlikle ihmal etmeyin ve hemen doktora başvurun. Allah acil şifalar versin, babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
    Babam şeker hastası birde aşırı tuz tüketiyor 🧂
  • 02-07-2020, 01:55:51
    #17
    112 yi ara sor.
  • 02-07-2020, 02:02:04
    #18
    oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    112 yi ara sor.
    Götürüyorlar sonra geri getirmiyorlar