Göğsüme bi saplantı var
14
●280
- 26-03-2020, 19:30:07Bi kaç gündür göğsüme bi saplantı var uykudayken bişey yok uyanınca yavaştan ağrı başlıyor bazen sağda bazen solda midem de de gaz gibi bişey oluyor anlamadım bilgisi olan varsa aramızda yardımcı olablirmi? Sigara da kullanmıyorum. İlk mide de gaz gibi yanma vardı şimdı bu çıktı
- 26-03-2020, 19:32:30Bende de olur genellikle. Ben doktora gittim mide gazından dolayı. Hassas bağırsak sendromu teşhisi koydu. Günlük minimum 10 bardak kaynamış su içmelisin dedi. Suyu kaynattıktan sonra çay içme sıcaklığında yudum yudum içiyorum, faydasını gördüm. Umarım ciddi bir şey yoktur sizde de, sağlıklı günler diliyorum.
- 26-03-2020, 19:32:32Çok acil bişey yoksa bence şu zamanda hastahaneye gitmek daha zararlıAthena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-03-2020, 19:35:00Merhaba.fatihozgolet19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer zayıf ve uzun boyluysanız, sonucun böyle olmamasını temenni ediyorum fakat bu , Pnömötraks(Px) belirtisi. Zayıf ve uzun boyluysanız Göğüs Hastanesine gidiniz. Ya da normal bir hastaneye gidip PX varmı yok mu diye baktırın. En azından Röntgen çekerler, eğer ki üstüne düşmezseniz çok tehlikeli. Zayıf ve uzun boylu değilseniz olma ihtimali çok düşük. Zayıf + Uzun + Sigara içiyorsanız %50.
Saygılarımla. - 26-03-2020, 19:35:21Gaz olabilir arkadaşların dediği gibi. Yediklerinizi bir düşünün gaz yapabilecek şeyler varsa, onlar yapıyordur. Midenizde reflü, gastrit gibi bir problem varsa, o da göğse vurur. Sigara içiyorsanız, balgamdan kaynaklı bir ağrı da olabilir. Ben şu son 2-3 haftadır epey sigara içiyorum sağlam bir balgam oturdu atamıyorum da ağrı yapıyor aynı bölgede.fatihozgolet19 bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.