• 26-06-2008, 20:24:12
    dsadsadasafsfa saf afs
  • 26-06-2008, 20:59:37
    EarthQuak3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Profilo telekom a geçen gün haksız yere saygısızlık etmişim çünkü benim sunucu kiraladığım yer hizmeti greyhosting den alıyormuş arkadaşlar benim kullandığım hizmet online oyun 10 mbit paylaşımsız hat alıyorum 2 mbit zor kullanıyordum sunucuda ethernet problemi var gibi sürekli kablo çekiliyordu düzeltmem için şifre gerekli dediler ve verdim dosyalar benim için çok önemli değildi ama onlar için hazine serverda virüs programı avast 4 server edition kurulu idi onu kaldırdılar not32 kuracağız dediler kurmadılar üstüne üstlük prepacth 123.exe diye bir trojan atmışlar günün bazı saatlerinde dosyaları çekiyor beni cahil sanacak oldular eralde ben 7 senedir bu işi yapıyorum neyin ne olduğunu onlardan iyi bilirim inanmayanlar için birkaç resim koyuyorum benim hattım dışarıdan taş çatlasın 10 mbit çekebilir 40-50 mbit e çıkmış dosyalar giderken içerden çekilmiş yani
    Demek ki hattında herhangi bir sınırlama yapacak swtich yokmuş, limitlememişler. 16 yaşından beri bu işi yapıyorsun ama neyin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum. Forumda veri merkezi kuracağım diye ortak aramandan belli herşey. Trojan'i birilerinin atmasına gerek yok, sunucuna kurduğun şeylerin orjinal olmamasından bulaşmış olabilir. İçerisi dışarısı yok, babalar gibi senin makinenden dışarı giden trafik oradakiler.
  • 26-06-2008, 21:01:37
    Üyeliği durduruldu
    windows sunucunuzun en son güncellemeleri ( sp2 ) yapılı değilse bulaşması cok normal. Crackli sistemde kullanıyorsanız şahane olmuştur
  • 26-06-2008, 21:17:09
    tüm güncelleştirmeleri yapılmıştı
  • 26-06-2008, 21:18:21
    EarthQuak3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tüm güncelleştirmeleri yapılmıştı
    SP kurulmadan internete bağlandığın anda networkden downloada başlarsın virüsleri...
  • 26-06-2008, 21:19:40
    Üyeliği durduruldu
    Çok dikkatli olmak lazım arkadaşlar. NOD32 Tavsiye ederim hepinize.
  • 26-06-2008, 21:21:52
    4 tane sunucum var özelliklemi şifresini onlara verdiğim makineye bulaşıyor bu ankarada bulunan sunucularda neden yok böyle bir sorun söylermisin ve neden virüs programı varken taramalarımda virüs bulmuyorda onlar sildikten 1 gün sonra buluyor söylermisin çok bişey bildiğini sanıyorsun ama geç onları

projeproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Demek ki hattında herhangi bir sınırlama yapacak swtich yokmuş, limitlememişler. 16 yaşından beri bu işi yapıyorsun ama neyin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum. Forumda veri merkezi kuracağım diye ortak aramandan belli herşey. Trojan'i birilerinin atmasına gerek yok, sunucuna kurduğun şeylerin orjinal olmamasından bulaşmış olabilir. İçerisi dışarısı yok, babalar gibi senin makinenden dışarı giden trafik oradakiler.
  • 26-06-2008, 21:22:52
    Üyeliği durduruldu
    Sn.Projeproje nin yaptığı yanlış !

projeproje adlı üyeden alıntı:
    Merhaba, yeni -1 rep puanı kazandınız.
    Rep kazandığınız mesajınızın adresi buradan görebilirsiniz.

Yorumlar:
    konuyla alakası neyse
    iyi günler,
    projeproje
    Ben konunun başına baktım. Okudum Virüsle alakalı. Başka ne olacak.
  • 26-06-2008, 21:24:37
    Hocam sağa sola saldırma lütfen,suçlayıpta durma.Ben çok hacklendim.Çok sitem gitti,dedicatedımı çökerttim,reselleri bozdum ama hiçbir zaman oraya buraya gidip forumlara bunu yazmadım.Durduk yere kendini rezil ediyorsun.

Koskoca Greyhosting,senin 1 tane dedicatedına mı kalmış?

Üstelik virüs atmış demişsin daha yorum yapsam mı ki diye düşünüyorum

Ayrıca Greyhostingde swicth sorunu var zaten bu yüzden 2 de bir kesinti oluyor.Onu bir altlatabilseler kral gibi sistemleri oalcak ama işe,bende anlamıyorum neden boyle davranıyorlar..