Kimin elinde ne imkanı varsa, ne gönderebiliyorsa, hep birlikte toplayıp gönderelim diye düşündüm. Ben bir bilgisayar ile bir ekran göndereceğim. Biraz da ekran kartı, klavye, mouse, hard disk gibi ürünlerim var fazla, onları göndereceğim.
Göndermek isteyenler, elinde imkanı olup yardım etmek isteyenler olursa yardım edelim derim.
Siz de destek olmak isterseniz, ürünleri bir yerde toplayalım ( bende toplayabiliriz) ya da parça parça herkes direk okulun adresine kargo ile yollasın.
Tartışalım kendi aramızda bir çözüm yolu üretip, destek olmaya çalışalım.
Lütfen görüşlerinizi bildirin.
--------------------------------------------------------------
Mail Metni
Adananın Feke ilçesinde Karacaoğlan Ortaokulunda Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Okulumuzun bulunduğu bölgenin ekonomik durumundan dolayı eğitim öğretim için gerekli olan malzemelerin temininde sorun yaşamaktayız. Okulumuzda bir Teknoloji Tasarım ve Bilişim sınıfı oluşturmak istiyoruz, bu yüzden bilgisayara ihtiyacımız vardır fakat bunun için gerekli olan kaynağı bulmakta sıkıntı yaşıyoruz ve okulumuzdaki 750 tane öğrencimiz materyal eksikliğinden dolayı eğitimlerini tam olarak tamamlayamıyor. Bu konuda bize yardımda bulunursanız 750 tane öğrencim adına size tek tek minnet kar olurum.
Mail Metni
Adananın Feke ilçesinde Karacaoğlan Ortaokulunda Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Okulumuzun bulunduğu bölgenin ekonomik durumundan dolayı eğitim öğretim için gerekli olan malzemelerin temininde sorun yaşamaktayız. Okulumuzda bir Teknoloji Tasarım ve Bilişim sınıfı oluşturmak istiyoruz, bu yüzden bilgisayara ihtiyacımız vardır fakat bunun için gerekli olan kaynağı bulmakta sıkıntı yaşıyoruz ve okulumuzdaki 750 tane öğrencimiz materyal eksikliğinden dolayı eğitimlerini tam olarak tamamlayamıyor. Bu konuda bize yardımda bulunursanız 750 tane öğrencim adına size tek tek minnet kar olurum.
İlginizden dolayı şimdiden teşekkür ederim.(bir tane mause bile olsa)
Teknoloji Tasarım öğrt
537 435 00 69
Okul Tel: 322 741 20 54