Teknolojinin sonu yoktur elbette. Ama bir süre sonra sıradan olmaya başlar, başladı da.
Hayatımızın neredeyse vazgeçilmezi olan internette bu sıradanlıktan etkilenmiş görünüyor. İşte interneti bu sıradanlıktan sıyırıp çıkarmak için "En farklı internet, KonuşNet" i geliştiriyoruz.
Bilgisayarda internet başında saatlerce konuşmadan belki de hareket bile etmeden saatlerce sörf yaptığımız gerçeğini değiştirmeyi hedefliyoruz. İnsanlar, aileler, internetle alakalı tüm bireyler için interneti çok daha eğlenceli hale getireceğiz.
KonuşNet ile bu mümkün! Sesinizi algılayarak gitmek istediğiniz siteye sizi yönlendirir ve zevklerinize göre size bazı tavsiyelerde bulunur. Program başında girdiğiniz ilgi alanları ile internettte eğlenceli sörf yapacaksınız.
Müzik hayatımızın vazgeçilmezleri arasında. Aslında bir video sitesi olmasına rağmen aradığımız her türlü sesi,müziği Youtube da buluyoruz. Bilgisayar başından kalktığımızda Youtube 'u yanımızda götürebiliyoruz tabi ki internet olduğu sürece. İnternete erişimin olmadığı zamanlarda da müzik keyfinizi çıkarabilmeniz için KonuşNet sizlere bir kolaylık sağlıyor. Dilediğiniz Youtube videosunu tek bir butona tıklayarak anında MP3 formatına çeviriyor ve indirmenize olanak sağlıyor!
Son zamanların en popüler sosyal ağı Twitter'a erişim eskisinden çok daha kolay oluyor. Her daim ekranın sağında bulunan bölümle Twitter ağını internette sörf yaparken de anlık takip edebilmeniz mümkün! Programın Twitter ayarlarına girerek dilerseniz bu eklentiyi kaldırabilirsiniz.
Her gün mutlaka girmem lazım dediğiniz siteleri ekranın sağ köşesine koyduk. Bir yandan internette gezinirken ekranın sağından istediğiniz site sabit olarak bekleyecek.
KonuşNet her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Sizlerde interneti çok daha anlaşılır ve eğilenceli hale getirmemize yardımcı olabilirsiniz. Lütfen her türlü öneri ve görüşünüzü bizlerle paylaşınız.
--GÜNCELLEME GEÇMİŞİ--
KonuşNet 4.3.4 Yayınlandı
Yapılan güncellemeyle birlikte artık kullanıcı raporlarınızı sistemimize kaydediyoruz. Oluşturduğumuz Gizlilik Politikası şartları gereğince bazı bilgileriniz sistem veritabanımıza kaydediliyor.
KonuşNet'i açtıktan sonra rapor gönderimi saniyeler içerisinde başlar ve biter.Bu gönderim sırasında sistem özelliklerinize ve internet hızınıza göre yazılımda zorlanma/donma meydana gelebilir.
Rapor gönderim tercihinizi Ayarlar penceresinden değiştirebilirsiniz.
KonuşNet 4.2.3 Yayınlandı
Yeni sürümde tasarım olarak bazı yeniliklere gidildi.
- Sağ üstteki Ana Sayfa ikonu kaldırıldı.
- Ayarlar Penceresinin tasarımı değiştirildi.
- Ayarlar penceresinden tarayıcının algıladığı komutlar penceresine geçiş butonu eklendi.
- Komutlar penceresi eklendi.Buradan algılanabilen komutların listesini görebilirsiniz.
KonuşNet 4.1.3 Yayınlandı
KonuşNet internet tarayıcısı 4.1.3 sürümü yayınlandı.Bilgisayarında 4.0 sürümü yüklü kullanıcılara yeni sürümün geldiği hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Yeni sürümle birlikte gelen yeniliklerden öne çıkanlar şöyle:
* Daha anlaşılır bir yapay zeka
* Ayarlar penceresi eklendi
* Ana sayfa ve e-posta komutları verildiğinde hangi sayfalara gidilmesi ayarlandı
* Sesli geri bildirim özelliği kullanıcının isteğine göre kapatılabilir/açılabilir
* Daha hızlı başlatılma eklendi
Tanıtım videosu:
https://youtu.be/mB5SPX18Onw
İletişim
Blog: http://konusnet.blogspot.com.tr
Mail veya Skype: emrkzl@gmail.com
.
AR-GE Elemanları Aranıyor
18
●1.723
- 16-04-2015, 18:22:22
- 16-04-2015, 18:56:52Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Öncelikle düşünceniz güzel, yazılımını yaparken de epey tecrübe kazanmışsınızdır ama bu iş aslında eklenti işi.
Yani sıfır tarayıcı yazmak yerine lider tarayıcılar için eklenti yapılsaydı daha pratik olurdu diye düşünüyorum. Kaldı ki chrome da zaten sesli komut sistemi var diye biliyorum, incelemediyseniz onu da bakmanız iyi olabilir. - 16-04-2015, 20:47:20Düşüncenizi belirttiğiniz için teşekkürler!Frans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chrome da eklenti ile sesle kontrol mümkün. Fakat türkçe değil. - 16-04-2015, 22:14:26ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleDüşüncelerinize katıldığımı bildiririm. Konu başlığı ve içeriğinde düzenlemeler yaptım.emrebeyoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-04-2015, 22:44:02Diyarın birinde kurbağalar arasında bi yarışma düzenlenirmiş kurbağalar etap etap yarışarak en yüksekteki tepeye sıçrayarak erişmeye çalışıyorlarmış sıra son etaba gelmiş ve seyirciler hiç kimse başaramadı bu güne kadar boşuna uğraşıyorlar vs. Diye Konuşmaya başlamışlar bütün kurbağalar bi kaç denemeyle sıçramaktan vazgeçmişler çünkü bu güne kadar son etabı hiç kazanan olmamış ama bir tanesi hala sıçriyor sıçriyor ve etraftaki küçümseyişleri umursamiyormuş derken kurbağa zirveye sıçrayı vermiş biraz önce kurbağayla dalga geçenler kurbağayı omuzlarına alıvermişler ve sonra anlamışlar ki birinci olan kurbağa sağirmış seyircileri ve diğer kurbağaları duymadıği için birinci olmuş bazen başarıyı yakalamak için sağir olmak gerekir Kolay gelsin kardeş
- 16-04-2015, 23:43:02Bak daha kapsamlı bir olay göstereyim. Kütüphaneleri kullanmak önemli gibi görünmese de aslında projede bitiyor iş. Eğer iyi bir proje geliştirebilirsen. Hazır kütüphanelerle insanların ağzını açık bırakacak şeyler yapabilirsin. Ertan hocam sadece konuyu lanse ediş şekline kızmışki haklıda.
Şu video'yu izlersen ne demek istediğimi anlarsın.
https://www.youtube.com/watch?v=a3CP0LgskgM - 17-04-2015, 01:47:21Kendisi arkadaşım olup, sadece benim anlayabileceğim düzeyde anlatmak istemişti. Kendisi elektronik eşyalar yapıp satıyor. Siz terimlere takılmayın.

Ayrıca 3D Printer yapıp bu sene tübitak'dan hibe aldık.
Elektrikli ve Hidrojenli olmak üzere 2 araç yaptık ve Aselsan'dan onay aldık. Daha diğer projelerimizden bahsetmeye gerek duymuyor.
Burada kendi egonuzu tatmin etmektense insanlar'a yardımcı olsanız daha iyi olmaz mı?
Anamızın karnından bu projeler'i öğrenerek çıkmıyoruz. Farkındaysanız da Türkiye'deki imkanlar bize ortam sağlamıyor. Küçük gördüğünüz arduino, birçok üniversitede bitirmez tezlerinde harikalar yaratıyor.
Neyse ki insanlara bu şekilde yaklaşımı olan kişilerin konularına merakımda yok...
@EmreKizildas; Arkadaşım umarım amacında başarıyı sağlayabilirsin. İlk ciddi projenin Harika bir şey olmasına gerek yok. Emin ol bunu yapıp uğraşman bile sana değer katacaktır. Yapılmış ve yapılması profesyonel birisi için 1 gününü alacak bir Şifreleme programı için 3 günümü harcadım. Ancak sonuç oldukça güzel ve yüzümü güldüren bir durum oldu.
İsterse hoca beğenmesin veya terslesin (gayet memnun kaldı!) bu benim için oldukça güzel bir başarıydı. Sonuçta merdiven var bizim önümüzde, asansör olsa herkes asansör'e binmek ister.
Neyse daha fazla uzatmayacağım konuyu. - 17-04-2015, 09:00:53Arkadaşlar bir abimizin egosunu tatmin etmek istemesiyle konu nerelere gelmiş.
Sonuç olarak, birlikte YAZILIM GELİŞTİRMEYE yardımcı olmak isteyenler olursa emrkzl@gmail.com adresine mail atabilirler. - 22-04-2015, 20:01:34İyi akşamlar,
KonuşNet internet tarayıcısı 4.1.3 sürümü yayınlandı.Bilgisayarında 4.0 sürümü yüklü kullanıcılara yeni sürümün geldiği hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Yeni sürümle birlikte gelen yeniliklerden öne çıkanlar şöyle:
* Daha anlaşılır bir yapay zeka
* Ayarlar penceresi eklendi
* Ana sayfa ve e-posta komutları verildiğinde hangi sayfalara gidilmesi ayarlandı
* Sesli geri bildirim özelliği kullanıcının isteğine göre kapatılabilir/açılabilir
* Daha hızlı başlatılma eklendi
Yeni sürümü BURADAN indirebilirsiniz.
Ya bu forumdakileri cahil sanıyorsun ya da sende bir sorun var..