ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hevesini kırmam istemem hocam ama yaptığında ne var ki böyle allayıp pullamışsın?

AR-GE nin anlamını bildiğinden şüpheliyim?

Öyle bir anlatmışsın ki hatta yorum yazan arkadaş da sıfır tarayıcı yazmak demiş bir şey dememişsin Ya bu forumdakileri cahil sanıyorsun ya da sende bir sorun var..

Öncelikle yazında söylediğin gibi geckofx kullanmışsın, gecko bir open source kütüphanedir . Kısacası senin sıfırdan yazdığın bir browser değil zaten sıfırdan browser yazmak öyle herkesin harcı değil ve tek kişiyle olacak iş de değil ayrıca gerçekten AR-GE gerekir.

Adamların projesini alıp eklemişsin ve konuya da:
yazmışsın soru şu fark ne? gördüğüm kadarıyla projeyi .net ile yazmışsın ha .net in kütüphanesini kullanarak webbrowser eklemişsin (IE tabanlı) ha harici bir kütüphane eklemişsin? Yani arada bir fark yok ve senin geliştirdiğin bir şey yok ortada..

İkinci olarak da hızı firefox la falan eşit ne demek nasıl bir aşağılayıcı cümle hani kendi ürününmüş gibi konuşman ayrı bir şey ama.. Gecko mozilla tarafından geliştirilmiş bir kütüphanedir ama firefox un kendi içinde modernizasyonları/normalizasyonları vardır o yüzden hızlarının eşit olması mümkün değil ayrıca güvenlik olarak da çok farklı şeyler vardır. Zaten senin kullandığın bir .net wrapper orjinali c++ ile yazılmış

gelelim ses tanıma işine onun içinde microsoft un speech apisini kullanmışsın

merak ettiğim şey şu bu projeye ne kattın neresinde ar-ge var bunun da sen ar-ge çalışması yapmak istiyorsun türkçe için kendi ses tanıma/filtreleme/normalizsyon metodlarını mı yazacaksın?

senin yaptığın şey hazır kütüphaneleri kullanarak program geliştirmek bu olayın ar-ge ile bir ilgisi yok.

Benim bu konuya yazmamın sebebi, her şeyi kendin yapmış, çok özel şeyler başarmış gibi gösterip bir de ar-ge demen. Hadi ilk mesajında böyle bir şey anlaşılmıyor diyelim ama konuya yazan arkadaşın yazdığı "sıfır tarayıcı" ya hayır yaptığım şey sıfır tarayıcı değil demekti.

Normal olarak konuyu açsaydın böyle bir şeyler yapıyorum, geliştirmede yardımcı olacak var mı deseydin sorun olmazdı benim için ama kendini pazarlama biçimin insanları yanıltır biçimde..

Kusura bakma ama yaptığın şeyin 2 gram değeri yok Bir gün yolun avrupaya düşerse gel sana nasıl ar-ge yapıldığını göstereyim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:37:52 -->-> Daha önceki mesaj 20:37:04 --

pardon yaşını görmemişim 19 yazıyormuş ...dediklerimi kaale alma devam et
emrebeyoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pireyi deve yapmak bu olsa gerek zaten "falan" ı "felan" diyerek kaybediyosun hocam genelde masaüstü programalama dillerinin merhaba dünyasıdır tarayıcı yapmak
Düşüncelerinize katıldığımı bildiririm. Konu başlığı ve içeriğinde düzenlemeler yaptım.