Kendisi arkadaşım olup, sadece benim anlayabileceğim düzeyde anlatmak istemişti. Kendisi elektronik eşyalar yapıp satıyor. Siz terimlere takılmayın.

Ayrıca 3D Printer yapıp bu sene tübitak'dan hibe aldık.

Elektrikli ve Hidrojenli olmak üzere 2 araç yaptık ve Aselsan'dan onay aldık. Daha diğer projelerimizden bahsetmeye gerek duymuyor.

Burada kendi egonuzu tatmin etmektense insanlar'a yardımcı olsanız daha iyi olmaz mı?

Anamızın karnından bu projeler'i öğrenerek çıkmıyoruz. Farkındaysanız da Türkiye'deki imkanlar bize ortam sağlamıyor. Küçük gördüğünüz arduino, birçok üniversitede bitirmez tezlerinde harikalar yaratıyor.

Neyse ki insanlara bu şekilde yaklaşımı olan kişilerin konularına merakımda yok...

@EmreKizildas; Arkadaşım umarım amacında başarıyı sağlayabilirsin. İlk ciddi projenin Harika bir şey olmasına gerek yok. Emin ol bunu yapıp uğraşman bile sana değer katacaktır. Yapılmış ve yapılması profesyonel birisi için 1 gününü alacak bir Şifreleme programı için 3 günümü harcadım. Ancak sonuç oldukça güzel ve yüzümü güldüren bir durum oldu.

İsterse hoca beğenmesin veya terslesin (gayet memnun kaldı!) bu benim için oldukça güzel bir başarıydı. Sonuçta merdiven var bizim önümüzde, asansör olsa herkes asansör'e binmek ister.

Neyse daha fazla uzatmayacağım konuyu.