• 25-06-2020, 19:19:55
    #19
    zaferozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her konuda 50 resim var. 50 kez aynı link ile pinleme yaptığınızda bir sorun olmuyor mu?
    bu sitede ve hesapta olmadı. aynı şekildeki başka site ve başka hesaplardan kapanan oldu ama niçin kapatıldı o pinterest hesapları bilmiyorum. mail attık diyorlar ama mail gelmedi hiç birisinde.



    3 aylık pinterest maceramda %100 olduğuna emin olduğum üç şey var : birincisi hesap ne kadar eski ise o kadar hızlı hitleniyor. iki : 5k pin ve 20 gün geçmeden hit beklemeyin üç : pin atıp bırakmayın 10k pin attıktan sonra yan gelip yatmayın aynı hesaba girin arada bir pin atın yoksa düzenli olarak düşüyor. dört : tokenle pinleme zaman kaybı (en azından bende öyle oldu)



    4. maddeyi açayım birazda nsaldırı gelecektir : hesapların %70 ini oact ile açtım eski hesaplar. en az 50 hesaba tokenle hesap başı 1k ile 14k olmak üzere pin gönderdim. max görüntülenme 80k o da bir hesapta .bundan sonra belki hitlenir bilemiyorum ama elle girip de pinit yöntemiyle 150 200 pin attığım hesaplar bile 200k yı çoktan geçti. onlar da oact ile açıldı çoğu.
  • 26-06-2020, 00:26:50
    #20
    yusufbeyoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Spam olmayan ozgun ve makaleli bir yemek sitesi ile 3 ay boyunca pinledim toplamda 10 tl kazanabildim. Makale vs Hersey ozgundu resimlerine kadar. Sonra sinirlenip ona 10 tane spam sub actim ve gunde 100 tl kazandim. Başka sözüm yok hakim bey.
    Hangi yazılımı ve hostingi kullandın hocam ?
  • 26-06-2020, 00:54:36
    #21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    2 Farklı pinleme yöntemi deniyorum bu zamana kadar Adsense bana 2K verdi (7 ay) çok fazla sitem yok ve hiç biri ile oturup ilgilenmedim içerik çekiyor onuda doğrudan pinliyordum eski hesaplar shadow yedi ve silindi yeni hesaplar açtım token ile Pin atan bir uygulama geliştirdim 2 K ya yaklaşan hesaplar şuanda 400-500 görüntülenme ve

    3-5 gündür de ayni şekilde içerik çekiyor ve onu schedule ederek 50 Pin atıyorum ve görüntülenme sayısı geldi galiba 1-2 de hit geldi yani demek istediğim token ile uğraş boşa BAŞLIK olmayan içerik hit getirmiyor ben az hesapla çalıştım ve günlük max 30 lira aldım şuanda 0 alıyorum

    demek istediğim manuel hesap çalışıp iyi bir kategori de ayni siteyi Farklı linkler ile çok rahat kazanma şansı var hafta sonu 17 hesabın toplam 10K Pinini schedule ederek atacağım bakalım token olan hesaplar böyle canlanacak mı
    kategori bulma gibi sorunum var hangi Key ve kategori çalışmalıyım nasıl bulurum hala onu öğrenmedim ama öğrendiğim tek şey manuel giden sağlam gidiyor (PA ve SAP ) uğraşmaya değmiyor
  • 26-06-2020, 12:20:04
    #22
    karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aradığınız kişi benim hocam
    Tek hesap, tek site, manuel çalışma. Çalıştığım işyerinden 1 maaş,pinterestten 3-4 maaş alıyorum

    anadomain ile mi caliyosunuz hocam ? pin atma sıklıgınız nedir ?
  • 26-06-2020, 13:38:23
    #23
    hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    anadomain ile mi caliyosunuz hocam ? pin atma sıklıgınız nedir ?
    Evet, anadomain. Günlük 3-5 pin atıyorum, gece saatlerinde, 1-2 saat arayla olacak şekilde.
  • 27-06-2020, 02:15:25
    #24
    benim siteler pintopin degil,hiç bu sisteme bulaşmadım.ama pinterestden uzun yıllardır hit çekerim sitelerime,pintopin olayları buralarda yayılmadan önce gayet güzel kazandıgım zamanlar oldu.2-3 site vardı,hepsine manuel olarak haftada 1 içerik girerdim özenli bi şekilde.günlük 250usdye çıktıgım oldu.daha sonra kişisel sorunlar yüzünden işi gücü boşladım.pintopin işleride o zamanlarda çıktı zaten.yani pintopin beni ne kadar etkilerdi normalde bilemiyorum.o,işin şakası eger işleri boşlamamış olsam belki pintopin işlerinede girerdim.
  • 27-06-2020, 20:38:50
    #25
    acoriginsfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Soru basit. Onlarca hesap açmadan. Sadece tek bir hesap üzerinden Pinleme yapıp kazanbilen var mı ?
    Kazanılır hatta hiç masraf yapmadan da kazanılır. Geçen yaz blogspot hesabım vardı adsense onaylı. Siteyle çok güzel ilgileniyordum,yazılar makaleler...vb .Dandik dediğimiz blogspottan tek siteden 2-3k hit geliyordu günlük. Tabi sonra domain ban yedik (nedenini bilmiyorum.)gitmişti güzelim site evlat acısı gibi koymuştu. Geçenlerde domain ban açıldı ama hit falan gelmiyor artık günlük 10-20 arası gibi çok komik hit geliyor.
    Ayrıca forumdan bir çok arkadaşın özgün çalışarak çok daha fazla hit alanlar var.
    3-5 siteyle günlük 20k üstü hit alanlar var.
  • 27-06-2020, 20:50:20
    #26
    fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim siteler pintopin degil,hiç bu sisteme bulaşmadım.ama pinterestden uzun yıllardır hit çekerim sitelerime,pintopin olayları buralarda yayılmadan önce gayet güzel kazandıgım zamanlar oldu.2-3 site vardı,hepsine manuel olarak haftada 1 içerik girerdim özenli bi şekilde.günlük 250usdye çıktıgım oldu.daha sonra kişisel sorunlar yüzünden işi gücü boşladım.pintopin işleride o zamanlarda çıktı zaten.yani pintopin beni ne kadar etkilerdi normalde bilemiyorum.o,işin şakası eger işleri boşlamamış olsam belki pintopin işlerinede girerdim.
    maşallah hocam iyi kazanmışsınız zaten. pinto pin yerine o paranın çok az bir kısmını sağlam makale satan sistemler var forumda. onlardan site yaptırsanız olurmuş. makaleyazdırmayı demiyorum. adsense bilealdıran makale sistemi vardı forumda linkini unuttum şimdi.



    ayrıca adsenseden çok darbe yediğim için güvenilmeyeceğini biliyorum. uzun zaman uzak kalmıştım adsense kazancından 4 mayısta açıp tek bir hesapta pinlemeye başladığım site hitit 800 -1100 arası değişiyor ve bir hafta önce kabul edildi bu da adsense kazancı https://prnt.sc/t7kmdy
  • 27-06-2020, 20:58:54
    #27
    Kimseyi üzmek istemem ama sormak istediğim bir şey var. Pinterest ile nasıl kazanç sağlıyorsunuz? Siteye trafik çekip AdSense ile mi?