Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
2 Farklı pinleme yöntemi deniyorum bu zamana kadar Adsense bana 2K verdi (7 ay) çok fazla sitem yok ve hiç biri ile oturup ilgilenmedim içerik çekiyor onuda doğrudan pinliyordum eski hesaplar shadow yedi ve silindi yeni hesaplar açtım token ile Pin atan bir uygulama geliştirdim 2 K ya yaklaşan hesaplar şuanda 400-500 görüntülenme ve
3-5 gündür de ayni şekilde içerik çekiyor ve onu schedule ederek 50 Pin atıyorum ve görüntülenme sayısı geldi galiba 1-2 de hit geldi yani demek istediğim token ile uğraş boşa BAŞLIK olmayan içerik hit getirmiyor ben az hesapla çalıştım ve günlük max 30 lira aldım şuanda 0 alıyorum
demek istediğim manuel hesap çalışıp iyi bir kategori de ayni siteyi Farklı linkler ile çok rahat kazanma şansı var hafta sonu 17 hesabın toplam 10K Pinini schedule ederek atacağım bakalım token olan hesaplar böyle canlanacak mı
kategori bulma gibi sorunum var hangi Key ve kategori çalışmalıyım nasıl bulurum hala onu öğrenmedim ama öğrendiğim tek şey manuel giden sağlam gidiyor (PA ve SAP ) uğraşmaya değmiyor