fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim siteler pintopin degil,hiç bu sisteme bulaşmadım.ama pinterestden uzun yıllardır hit çekerim sitelerime,pintopin olayları buralarda yayılmadan önce gayet güzel kazandıgım zamanlar oldu.2-3 site vardı,hepsine manuel olarak haftada 1 içerik girerdim özenli bi şekilde.günlük 250usdye çıktıgım oldu.daha sonra kişisel sorunlar yüzünden işi gücü boşladım.pintopin işleride o zamanlarda çıktı zaten.yani pintopin beni ne kadar etkilerdi normalde bilemiyorum.o,işin şakası eger işleri boşlamamış olsam belki pintopin işlerinede girerdim.
maşallah hocam iyi kazanmışsınız zaten. pinto pin yerine o paranın çok az bir kısmını sağlam makale satan sistemler var forumda. onlardan site yaptırsanız olurmuş. makaleyazdırmayı demiyorum. adsense bilealdıran makale sistemi vardı forumda linkini unuttum şimdi.

ayrıca adsenseden çok darbe yediğim için güvenilmeyeceğini biliyorum. uzun zaman uzak kalmıştım adsense kazancından 4 mayısta açıp tek bir hesapta pinlemeye başladığım site hitit 800 -1100 arası değişiyor ve bir hafta önce kabul edildi bu da adsense kazancı https://prnt.sc/t7kmdy