Her konuda 50 resim var. 50 kez aynı link ile pinleme yaptığınızda bir sorun olmuyor mu?
bu sitede ve hesapta olmadı. aynı şekildeki başka site ve başka hesaplardan kapanan oldu ama niçin kapatıldı o pinterest hesapları bilmiyorum. mail attık diyorlar ama mail gelmedi hiç birisinde.
3 aylık pinterest maceramda %100 olduğuna emin olduğum üç şey var : birincisi hesap ne kadar eski ise o kadar hızlı hitleniyor. iki : 5k pin ve 20 gün geçmeden hit beklemeyin üç : pin atıp bırakmayın 10k pin attıktan sonra yan gelip yatmayın aynı hesaba girin arada bir pin atın yoksa düzenli olarak düşüyor. dört : tokenle pinleme zaman kaybı (en azından bende öyle oldu)
4. maddeyi açayım birazda nsaldırı gelecektir : hesapların %70 ini oact ile açtım eski hesaplar. en az 50 hesaba tokenle hesap başı 1k ile 14k olmak üzere pin gönderdim. max görüntülenme 80k o da bir hesapta .bundan sonra belki hitlenir bilemiyorum ama elle girip de pinit yöntemiyle 150 200 pin attığım hesaplar bile 200k yı çoktan geçti. onlar da oact ile açıldı çoğu.