• 24-12-2012, 14:45:26
    #10
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Kansizlik deniliyor genelde sogukluk hislerine ama benimde ayaklarim soguk oluyor kislari ozellikle isitmak icin su torbasi filanda koyuyorum. Sabahlari da karin agrisi oluyor her gun araliksiz. Kansizlik yok birde.. El biraz daha iyi gibi
  • 24-12-2012, 14:53:41
    #11
    Şöyle açıklayım hocam şuan benim sag elimde sol elime göre soguk nedeni fareyi kullanırken sag elimin sol elime göre yüksekte kalması ve kan devirdaim az olmasından kaynaklanıyor.
  • 24-12-2012, 14:55:06
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hareketsiz ile ilgilidir. Bilgisayar başında iken sağ el soğuk olabilir. Çünkü sağ el masanın üzerinde olduğundan ve hareketsiz kaldığından kan dolaşımı daha yavaş olabilir. Sol el serbest kaldığı için dolaşım normal ve ısı da normaldir.
  • 24-12-2012, 15:48:52
    #13
    kansızlık olsa sağ ele mi vuracak bir tek? ben de tam fareyi kullandığım için diyecektim zaten yazılmış. elektrikli soba, yağlı soba, petek gibi ısıtma varsa, yüksek sıcaklıkta açarsanız anca ısınıyorsunuz. normal seviyedeyse bu yüzden böyle oluyor.